Intimservietter

Selv om du allerede har en fast hygiejne rutine, så er du måske nysgerrig efter andre måder at pleje din V-zone på.

Alt fra spørgsmål såsom ”Er det OK at bruge normal sæbe og vand dernede?” og – Hvilke områder af min vulva skal jeg vaske?” er ikke unormale. 

Din vulva er unik, og det er måden, du passer på den, også. Det kan godt være, at du ikke har lyst til eller behov for ”specialpleje” overhovedet. Men hvis du nu er en sporty type, er du måske på udkig efter noget, der kan klare sveden omkring din V-zone, som ikke forstyrrer din naturlige pH-balance. Eller måske leder du på en travl dag efter noget, der hurtigt kan opfriske dig, uden at du behøver at gå i bad. 

Vores V-Care™-intimvask, -intimservietter og -trusseindlæg skal behandles på samme måde som alt andet på dit badeværelse: shampooen, der passer til din hårtype, tandpastaen, der får dine tænder til at føles rene, eller din bodylotion, der er bedst for din hud. 

Imtim Washgels vs. normal sæbe

Du bør kun vaske dine ydre kønsdele (vulvaen), eftersom vask af skeden kan forstyrre din pH-balance og mængden af gode bakterier, hvilket gør dig mere modtagelig for infektioner. Hvis normale sæber eller showergels får din V-zone til at klø, blive tør eller irriteret, så kan det være værd at prøve nogle produkter, der er lavet specielt til de mere følsomme områder på kroppen.

Vores Daily V-Care™ Imtimwash er blide nok til at du kan vaske dig med produktet, uden at opleve kløe eller tørhed. Produkterne opretholder de også din vulva og skedes naturlige pH-værdier, så du føler dig frisk og ren efter badet. 

Hvis du er på udkig efter et produkt, som virker mod tør hud, hjælper vores Intimwash med shea Butter og mandel ekstrakt også med at få din vulva til at føles lige som den skal. Vi har også udarbejdet en Washgel med Aloe Vera, som er ideel til følsom hud, da den er uparfumeret.

Kvinde, der kigger på sit spejlbillede – Libresse

Daily V-Care™ Intimservietter

Vores Daily V-Care™ Imtimservietter passer perfekt til de situationer, hvor du vil opfriske din V-zone uden at vaske dig. De er specielt handy ved festivaler, efter sport, eller hvis du lige har haft sex. Og hvis du har menstruation, så kan du hurtigt gøre dig selv ren på toilettet uden brug af vand.

Daily V-Care™ Trusseindlæg

Udflåd er sundt og normalt. Hvis du på nogle dage er en smule for fugtig, så er vores Daily V-Care™ Trusseindlæg meget praktiske. De absorberer fugt og gør det muligt for din hud at ånde. De er derfor helt ideelle, hvis du oplever pletblødning en gang imellem, eller hvis du har mere udflåd end normalt i din cyklus.

Kvinde på stranden med en bindformet luftmadras – Libresse

Hvis du er teenager

Hvis du lige er begyndt at få menstruation, kan det være, at du får uregelmæssig menstruation eller pletblødning. Det er fuldstændig normalt, men det kan betyde, at du ikke altid er lige forberedt. Ved at tage nogle af vores Daily V-Care™ Trusseindlæg i tasken, kan du altid "redde situationen", indtil du kan få fat i et bind.

Efter sport eller på farten

Efter at have dyrket motion er det ikke altid muligt at gå i bad. Vores Daily V-Care™ Intimservietter er perfekte til den slags situationer, når du gerne vil friskes op hurtigt. Hvis du vil have noget til at klare fugt i dine trusser, eller hvis du vil være veltilpas, når du løber, så er vores Daily V-Care™ Intimservietter altid et godt valg.

Hvis du får voksbehandling eller barberer dine kønshår

Hårfjerning kan få din hud til at blive følsom, tør eller irriteret. Vores Daily V-Care™ Washgel (parfumefri) indeholder Aloe Vera-ekstrakt, som beroliger følsom hud. Regelmæssig og blid eksfoliering, mens du bader, og påføring af moisturiser bagefter holder din hud blød og mindsker risikoen for indgroede hår.

Mor, der holder sit barn – Libresse

Hvis du er en nybagt mor

Hvis du har født dit barn som en vaginalfødsel, kan din V-zone godt være øm eller have rifter. Vores Daily V-Care™ Washgel renser, lindrer og beroliger din hud i badekarret eller brusebadet.  
 
Når du får din menstruation igen, kan de være uregelmæssige. Vores Daily V-Care™ Trusseindlæg er suveræne til udflåd eller periodisk pletblødning, når din cyklus er uregelmæssig. Og med vores Daily Intimate Trusseindlæg kan din V-zone også hurtigt blive gjort ren, når du skal på toilettet.
 
Ligegyldigt hvilken livsstil du har, eller hvilket stadie i dit liv du er nået til, så passer alle vores produkter sammen med din krop. For mere information om vores Daily Intimate V-Care™-sortiment og særlige produkter, der passer dig, kan du se ”Alt, du skal vide om V-Care™”

Lær mere

Udforsk mere