Vi bruger denne side til at informere om og markedsføre vores produkter og serviceydelser. Vi kan fra tid til anden introducere forskellige konkurrencer, som du inviteres til at deltage i.
Et andet formål er
  at få feedback, som vi kan bruge til at forbedre vores produkter. Vi opfordrer derfor til kommentarer og åben diskussion i dette forum. 

 

Da alle kommentarer kan læses af alle, er det vigtigt, at alle kommentarer viser hensyn over for andre mennesker ogikke indeholder uværdigt, uetisk eller stødende sprogbrug, og at de overholder leverandøren af sociale mediers brugervilkår eller gældende lovgivning, f.eks. databeskyttelseslove. Vi forbeholder os retten til at slette kommentarer, som efter vores mening er upassende eller i strid med loven. Vi opfordrer dig til straks at informere os, hvis du ser en kommentar, som efter din mening er upassende eller i strid med loven. Leverandøren af sociale medier er primært ansvarlig for behandlingen af personoplysninger på deres sociale netværk. Hvad angår kommentarer anført af os eller andre personer på vores side, er vi også ansvarlige. Du kan finde flere oplysninger om vores behandling af personoplysninger og om dine rettigheder i vores Privatlivspolitik, som du kan finde her

Når du skriver kommentarer på vores side, opfordrer vi dig til at undlade at angive oplysninger om andre personer, især uden deres udtrykkelige samtykke. Du må aldrig inkludere følsomme personoplysninger, f.eks. sundhedsdata om dig selv eller andre, i dine kommentarer.  

Hvis du har spørgsmål om denne side eller voresbehandling af personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os ved at sende en e-mail til: forbrugerservice@essity.com 

Vi bruger Facebook-pixel på vores hjemmeside

Facebook-pixlen modtager disse typer data:

·       HTTP-sidehoveder– Alt, hvad der er til stede i HTTP-sidehoveder. HTTP-sidehoveder er en standardwebprotokol, som sendes mellem en browseranmodning og en server på internettet. HTTP-sidehoveder inkluderer IP-adresser, information om webbrowseren, sideplaceringen, dokumentet, henviseren og den person, der bruger hjemmesiden.

·       Pixel-specifikke data– Inkluderer pixel-ID og Facebook-cookien.

·       Data om knapklik– Inkluderer alle knapper, som hjemmesidens gæster har klikket på, mærkerne på disse knapper samt alle sider, der er blevet besøgt som følge af knapklikkene.

·       Valgfrie værdier– Udviklere og udbydere kan valgfrit vælge at sende yderligere oplysninger om besøget via omstillingssporing. Eksempler på tilpassede datahændelser er bl.a. omstillingsværdi og sidetype.

·       Navne på formularfelter– Inkluderer hjemmesidens feltnavne såsom "e-mail", "adresse", "antal", når du køber et produkt eller en ydelse. Vi opfanger ikke feltværdier, medmindre du inkluderer dem som en del af avanceret matchning, omstillingssporing eller brugeregenskaber.

 

Se  Facebook  for at læse mere om politikken om Facebook-pixlen.