Din første menstruation

Lær alt, hvad du behøver at vide om din første menstruation – fra kramper og humørsvingninger til de forskellige tilgængelige hygiejneprodukter. Og få vigtige råd om, hvordan du tackler din menstruation.

Dig og menstruationer

Vi har gennemgået alle de oplysninger, som du har brug for at vide om alle aspekter af din menstruationscyklus. Så det er muligt at have en god hverdag med menstruationer, uanset hvor i din menstruationscyklus du befinder dig.

Pubertet

Alt, hvad du skal vide om tegn og pubertetsfaser hos piger. Plus råd om, hvordan du håndterer de svære ting, så det ikke påvirker dit helbred og dit velbefindende.

Menstruationsproblemer

Hvis du kender årsagerne til menstruationsproblemer, vil du være forberedt, hvis de opstår. Du kan finde alle de oplysninger, som du har brug for, hvad enten det drejer sig om kramper eller lækager eller mere alvorlige problemer, der kræver læge.

Seksualitet og graviditet

Er du bange for at blive gravid, eller har du et spørgsmål om sex? Her finder du en masse praktiske oplysninger og råd om seksualitet, sikker sex og graviditet, og vi har sorteret myterne fra.

Præ-overgangsalder

Hvis du kan genkende symptomerne på overgangsalderen, er du bedre forberedt på de forandringer, der sker med din krop. Fra blødning i overgangsalderen til hedeture og ømme bryster – dette afsnit dækker det hele.

Daglig intimhygiejne af din v-zone

En praktisk opsummering af nyttige råd og oplysninger om intimpleje og renlighed. Så du kan være sikker på at føle dig ren, tør og tryg hver dag.