Badeværelseshylde

I starten kan det være lidt overvældende at skulle vælge det rigtige vaskeprodukt eller trusseindlæg eller den rigtige intimserviet til din intimpleje.

Men det behøver ikke at være svært at finde de bedste hygiejneprodukter.

Dine specifikke behov for intimpleje afhænger af i høj grad af din livsstil. Afgørende faktorer kan være, hvor aktiv du er i løbet af dagen, hvorvidt du fjerner din kønsbehåring, og hvor gammel du er.

Hvis du er en teenager

Du skal være omhyggelig med at holde din V-zone ren, uanset om du er begyndt at få menstruation eller ej. Brug en intimvask som f.eks. Libresse Intimate Wash med mynteekstrakt som en del af din daglige hygiejnerutine. Og da uregelmæssige menstruationer, pletblødning og udflåd kan forekomme hyppigt og uforudsigeligt i teenageårene, kan du bruge et Libresse trusseindlæg hver dag til at holde din V-zone ren og tør.

Hvis du dyrker meget sport

Det er meget vigtigt at vaske sig godt efter sport. Brug en Libresse intimsæbe, når du tager bad efter sport. Hvis du har travlt, kan du bruge intimservietter til at holde V-zonen ren og frisk. Et åndbart trusseindlæg som Libresse DailyFresh med en ProSkin formulering vil også være med til at holde dig ren og tør hele dagen.

Hvis du rejser meget

Hvis du rejser meget og ikke kan tage bad så tit, som du gerne vil, kan du bruge Libresse DailyFresh trusseindlæg til at holde dig ren og tør. Disse indlæg er åndbare ligesom bomuldstrusser, så de holder din V-zone ren og tør. Og prøv at bruge intimservietter, når du har været på toilettet. Så undgår du ubehagelige lugte og bevarer den følsomme pH-balance i din V-zone.

Hvis du vokser eller barberer dit kønsområde

Hvis du fjerner din kønsbehåring regelmæssigt, kan huden blive følsom, tør eller irriteret. Intimate Mousse for Depilated Skin fra Libresse indeholder morgenfrue, som vil berolige og fugte den sarte hud i din V-zone, når du barberer dig i brusebadet. Husk at bruge en skrubbecreme efter depilering til at eksfoliere området, og en gel med aloe vera til at tilføre fugt. Efter et par dage kan du skifte til et dagligt vaskeprodukt fra Libresse. Og det vil være en god idé at bruge et Libresse DailyFresh trusseindlæg.

Hvis du er en nybagt mor

Intimområdet kan være ømt og hævet efter en fødsel. En mousse til intimpleje som Soothing Wash Mousse med E-vitamin og morgenfrue fra Libresse er god til at lindre og berolige huden. I mellemtiden kan du beskytte dine trusser mod udflåd efter fødslen og holde området rent og lugtfrit med trusseindlæg fra Libresse. Intimservietter, der indeholder beroligende E-vitamin, vil også opfriske din V-zone efter toiletbesøg.

Lær mere

Udforsk mere