Lyserød origami-vulva med teksten "Vores formål: at bryde tabuer, der omgiver V-zonen*, og fjerne fordomme."
Lyserød origami-vulva med teksten "Vores formål: at bryde tabuer, der omgiver V-zonen*, og fjerne fordomme."

Vores formål: at bryde tabuer, der omgiver V-zonen*, og fjerne fordomme.

Vores overbevisning
Gennem glæde og smerte, udflåd og blod, fra den første menstruationsperiode til den sidste og alt derimellem og derefter – vagina og vulva er vigtige kropsdele, som vi skal hylde og tage hånd om. Vi stræber efter at bryde tabuer omkring menstruation, vaginaer og vulvaer – så alle med en livmoder rundt om i verden føler sig stærke og får mulighed for at leve livet, som de vil – uden frygt eller skam. 
Forbedre mulighederne for alle med en livmoder over hele verdenen til at elske deres underliv
Styrken i det skrevne ord må aldrig undervurderes. Men forandring kræver også handling. Der er meget, der følger med en livmoder, og nogle gange har du muligvis brug for lidt støtte. PROJECT V er vores initiativ til at skabe forandring og støtte i oplevelserne.   
Fire piger, der går på en gade kombineret med et indlejret Project V-logo

Forbedre kvinders muligheder for at tage sig af deres intimhygiejne

Styrken i det skrevne ord bør ikke undervurderes, men ændring kræver handling. Der er meget, vi skal tage os af som kvinder, og nogle gange har vi brug for lidt ekstra støtte. PROJECT V er et initiativ til at skabe forandring og støtte kvinder i deres oplevelser.

Beskidt Naturlig

Det eneste forkerte ved vores kroppe er nedvurderingen af dem. Vi vil aldrig kalde menstruation, udflåd, kønslugt eller vulvaer for urene eller unormale. Blod er ikke blåt, og vores kroppe er ikke skrøbelige roser.

For andre For dig

Dit liv. Din krop. Dine valg. Vi respekterer det og vil aldrig fortælle dig, hvad du skal gøre, hvordan du skal se ud eller dømme dig for dine valg.

Stilhed Åbenhed

Vores kroppe og erfaringer fortjener at blive hørt. Vi vil sætte underlivet på dagsordenen, vi brænder for at bryde tabuer og gøre op med skadelige stereotyper.

Ekskludering Inkludering

Der er ingen rigtig måde at være livmoderbærer på. Kvinde eller transperson, enkelt eller kompliceret – vi står bag jer alle og vil gerne høre dine historier. Vi inkluderer også mænd, for vi er alle nødvendige for at nedbryde tabuer.

Arrogance Omtanke

Vi holder af dig, og vi holder af planeten. Derfor tager vores innovationer altid hensyn til miljøet.

*Vi kalder vagina, vulva og den forreste del af underlivet for V-zone.