Svanen - Libresse

Nu behøver du ikke at vælge! Vi har bind og trusseindlæg, der er skånsomme mod dit underliv og samtidig et bedre valg for miljøet.

Endeligt kan dit underliv få mere bæredygtige bind og trusseindlæg. Vi er meget stolte over at vi nu er certificeret af Svanemærket - Nordens officielle miljømærke. Det betyder nemlig, at vi har formået at opfylde vores mål om at arbejde mod mere bæredygtige produkter.

Svanemærket

De fleste af vores trusseindlæg og bind er nu stemplet med Svanemærket, men vores arbejde stopper ikke her. På vores fabrikker er vi gået over til 100% fornybar elektricitet. Vi anvender stadig papirmasse fra ansvarligt dyrket skove, og vi arbejder naturligvis på, at emballagematerialet omkring vores produkter skal bestå af mindst 80% fornybart og/eller genanvendt materiale i emballagen. Vi ved det, men der er stadig meget, vi kan gøre, og du kan læse om det her.

For at opnå Svane-certificeringen kræve, at man opfylder strenge miljøkrav, som hele tiden opdateres. Men Svanemærkningen handler lige så meget om vores miljø, som det handler om, hvor godt et produkt er for kroppen.

Vulvavenlige

Ud over at se på energiforbrug, udledninger og andre former for miljøpåvirkning, så bedømmer Svanen også brugen af kemikalier. For at blive certificeret med Svanemærket skal man følge strenge regler om kemikalier, som sikrer, at det mærkede produkt er helt sikkert at bruge. Det er vores bind og trusseindlæg. De er udviklet med underlivet bedste i fokus og sikrer, at vulvaen har alle muligheder for at føle sig godt tilpas.