Kvinde danser i Libresses nye Cour-V bind. Menstruationsbind med Libresses bedste pasform nogensinde.

Bind med den bedste pasform nogensinde

Vores kroppe er ikke ens og de har kurver – specielt omkring vores underliv. Det stiller krav, til at menstruationsbeskyttelse tilpasser sig kroppe og behov.

Det er grunden til, at vi udviklede en teknologi til vores bind, der følger din unikke form og tilpasser sig din krop. Alle vores tynde bind har nu COUR-V, så de kan følge din krops kurver og absorbere menstruationen, der hvor den lander - både når du er i bevægelse, og når du er stille.

De fleste andre bind forekommer mest at være lavet til at absorbere, men vi tror på at udforske kroppens form og lade menstruationsbeskyttelsen gøre mere end blot standse blodet. Hvordan bindet føles, og hvordan det får vores underliv til at føles er lige så vigtigt, som at det kan absorbere.

Med baggrund i vores forståelse af at menstruationen ikke bare kommer ud, men også hvordan den bevæger sig, udviklede vi COUR-V til at være smidig med tre smarte zoner til absorbering; foran, i midten og bag. Zonerne er omgivet af små kanaler, som flytter blodet og på den måde giver bindet en helt anden mulighed for at være fleksibelt, absorberende og - først og fremmest - utrolig behageligt at have på.

Et bind, som følger din krop på alle måder, dag og nat. Prøv både Libresse Ultra og Goodnight!

Læs mere om vores nye bind her:

Nye Libresse COUR-V

Vores bedste pasform nogensinde. Et bind, der følger din krop og dit flow.