Libresse

Som et af Danmarks førende mærker af hygiejneprodukter ved Libresse, at følelsen af at være godt tilpas og tryg er tæt forbundet med at føle sig ’frygtløs’. For der er ikke noget, der bør holde dig tilbage her i livet. Derfor er det Libresses mission at hjælpe kvinder med at udfordre sig selv med produkter, der er designet til at give dig tillid til at overskride dine grænser. 
 
Libresse omfatter et sortiment af hygiejnebind, der yder Triple Protection mod lækager, unikt formede trusseindlæg, der følger kroppens facon, og produkter, der aktivt plejer intimområdet – med Libresse kan du leve livet frygtløst hver dag, også selvom du har menstruation.

Live it. Live Fearless.

Om Essity

Essity er et førende globalt hygiejne- og sundhedsfirma, der udvikler, producerer og sælger personlig pleje ((Baby Care, Feminine Care, Incontinence Products and Medical Solutions) Consumer Tissue og Professional Hygiene. Vores vision er at øge trivsel gennem førende løsninger inden for hygiejne og sundhed. Vi sælger vores produkter i cirka 150 lande under mange stærke brands, inklusive de førende globale brands TENA og Tork samt regionale brands som f.eks. Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda og Zewa. Essity har omkring 48.000 medarbejdere og nettoomsætningen i 2016 var cirka 101 mia. svenske kroner (10,7 mia. euro). Virksomhenden er baseret på en bæredygtig forretningsmodel, hvor værdiskabelse for mennesker og miljø er i centrum. Selskabet har hovedkontor i Stockholm og er noteret  NASDAQ Stockholm. Essity indgik tidligere i SCA-koncernen. For flere informationer besøg da www.essity.com