Libresse

Som et af Danmarks førende mærker af hygiejneprodukter ved Libresse, at følelsen af at være godt tilpas og tryg er tæt forbundet med at føle sig ’frygtløs’. For der er ikke noget, der bør holde dig tilbage her i livet. Derfor er det Libresses mission at hjælpe kvinder med at udfordre sig selv med produkter, der er designet til at give dig tillid til at overskride dine grænser. 
 
Libresse omfatter et sortiment af hygiejnebind, der yder Triple Protection mod lækager, unikt formede trusseindlæg, der følger kroppens facon, og produkter, der aktivt plejer intimområdet – med Libresse kan du leve livet frygtløst hver dag, også selvom du har menstruation.

Live it. Live Fearless.

SCA, vores moderselskab

SCA er en ledende, global virksomhed inden for hygiejneprodukter. Koncernen udvikler og fremstiller bæredygtige personlige pleje-, papirprodukter. Produkterne sælges i cirka 100 lande under mange stærke brands, inklusive de førende globale brands TENA og Tork, samt regionale brands som f.eks. Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda og Zewa. Koncernen har omkring 44.000 ansatte. Salget i 2015 beløb sig til ca. 115 mia. svenske kroner (12,3 mia. euro). SCA blev grundlagt i 1929, hovedkvarteret ligger i Stockholm, Sverige, og virksomheden handles på fondsbørsen NASDAQ OMX Stockholm.

I Storbritannien og Irland har SCA Hygiejneprodukter ca. 1.500 ansatte fordelt på ni forskellige faciliteter, inklusive seks papirfabrikker. De regionale mærker omfatter Libresse, Cushelle, Velvet og Plenty. Besøg www.essity.com for yderligere informationer