Verden midt i en hvirvlende galakse af stjerner

Vores løfte om bæredygtighed

Libresse støtter kvinders velvære – og den verden, de lever i. Vi har som mål at reducere vores udledning af drivhusgasser med 30% i 2030.

Vi advokerer for kvinders sundhed ved at nedbryde tabuer og skam omkring deres kroppe. Men det er ikke muligt at tale om kvinders sundhed uden også at tale om planetens sundhed. Derfor helliger vi os målet om at reducere vores udledning af drivhusgasser og den miljømæssige indvirkning af vores produkter. 

Vi er ærlige og åbne om alt – vulvaer, menstruationer, udflåd, hvad som helst – så vi ønsker at have lige så stor gennemsigtighed om såvel vores øko-mål som pletter og klumper.

Libresse Intimawear-hipster genbrugelige menstruationstrusser på en pink og rød flydende baggrund
Genanvendelige produkter

Vi har banet vejen mod mere menstruations-venlige og planet-venlige produkter. Vores genanvendelige menstruationstrusser giver 88% mindre affald.

Pakke med Libresse Dailies Extra Protection Extra Long Liners på en hvirvlende galakse-baggrund
Bæredygtige materialer

Vi er altid på jagt efter smarte måder at skaffe materialer på, der kan gøre vores produkter mere venlige overfor planeten (og for vulvaer).

Kvinder sidder med trusser trukket ned til anklerne, så et rent trusseindlæg ses
Mindre er mere

Mindre produkt, mindre emballage, mindre affald. Vi reducerer vores udledning af drivhusgasser ved kun at bruge materialer og emballage, hvor det er nødvendigt.

Hvad gør vi for at nå vores bæredygtighedsmål?

17%
CO2-reduktion af vores Ultra-bind*
50%
bæredygtige materialer brugt i vores binds ydre emballage
100%
bæredygtige materialer brugt i vores trusseindlægs emballage
Gruppe på fire veninder, der går ned ad en gågade

PROJECT V

Vores løfte om bæredygtighed er en del af vores bredere PROJECT V-initiativ, der støtter kvinders velvære og den verden, de lever i. For vi kan ikke tage hånd om vores sundhed uden også at tage hånd om planetens.
Når vi taler om vores udledning af drivhusgasser, mener vi den samlede mængde drivhusgasser – for eksempel kuldioxid (CO₂) og metan (CH₄) – der frigives til atmosfæren under fremstilling, brug og bortskaffelse af et produkt.
*Baseret på Livscyklusvurdering foretaget på Ultra-bind i 2019 sammenlignet med 2008