DER FINDES EN PERFEKT VULVA - DIN

UNIK. SPECIEL. DIN.

Hos Libresse mener vi, at alle kvinders vulva er unik, og at forskelligheder er noget, der skal hyldes. Uanset om det gælder kønshår eller størrelsen på ens kønslæber, så vil vi gerne have, at du er stolt over det, du har. Når det kommer til stykket, så kan det at skamme sig over denne lille (men fantastiske) del af kroppen påvirke ens selvtillid ret meget.
 
Kvinders vulvaer og skeder er vores specialitet, så vi bruger vores stemme i samfundet til at opfordre til mere åbenhed og frimodighed. Vi prøver altid at finde de bedste måder til at pleje dit intimområde. Alt fra, hvorfor skeder aldrig bør vaskes, til praktiske tips om, hvordan du undgår irriterede kønslæber.
 
Da det kun er dig, der ved, hvad der føles rigtigt, når det handler om hvordan, du plejer din V-zone, har vi lavet et helt produktsortiment bestående af intimplejeprodukter, der passer godt til din krop og den måde, du holder dig ren på.
 
Det kan være, at du synes, at din normale sæbe ikke er god for din V-zone, og at den udtørrer din hud og får den til at klø. Så hvad skal du så kigge efter? Alle vores produkter bevarer din V-zones pH-balance uden at irritere din hud. 

PLEJE AF DIN V-ZONE

Ligegyldigt hvad dagen byder på, har vi produkter, der dagen igennem hjælper dig med at føle dig ren og veltilpas.

Lær at vide, hvad der er normalt for dig

Da alle vores Daily V-Care™-produkter kan bruges dagligt, er de fantastiske til at lære dig, hvad der er ”normalt” for dig. Når først du ved, hvad der er ”normalt” for dig (om det så er, hvordan du ser ud, eller hvordan du lugter), så er det meget nemmere at vide, hvornår noget er anderledes. Nogle gange vil det betyde, at du skal et smut til lægen for at vide, at alt er, som det skal være.
 
Vi har skrevet en masse artikler om V-Care™: alt fra, hvordan vores produkter fungerer, til, hvordan de virker for netop dig.
Produkter til daglig intimhygiejne

Se vores produkter til daglig intimhygiejne