Sommer kampagne 2021

NU I BUTIK:
KØB LIBRESSE OG FÅ SOMMERTING MED POWER!

KØB 2 & FÅ SMART KØLETASKE
KØB 5 & FÅ ET FEDT BADEHÅNDKLÆDE

Vores sommerting har et limited edition-design med peptalk, som vi alle måske har brug for at tænke lidt ekstra over. Badehåndklædet er lavet af 100% bomuld og måler 130x65 cm. Den fleksible køletaske er lavet af genbrugsmateriale og har dimensionerne 20x14x13 cm. Du kan kun få dem ved at købe Libresse, læs mere om, hvordan du bytter dine køb til sommerting nederst på siden.

DU KAN OGSÅ DONERE MENSTRUATIONSBESKYTTELSE

Vi har også et samarbejde med KFUK's Sociale Arbejde, hvor vi sammen kan donere menstruationsbeskyttelse til dem, der måske ikke har råd til eller har mulighed for at købe det selv. I stedet for at bytte dit køb til en af ​​vores præmier, skal du vælge adgangskoden doner, når du sender billedet af din kvittering. Det samme antal produkter på kvitteringen doneres derefter i form af bind til KFUK's Sociale Arbejde. Læs mere i instruktionerne nedenfor. Tak for din hjælp!

Sommer kampagne 2021 med KFUK

SÅDAN GØR DU

  1. Køb valgfrie Libresse-produkter.
  2. Send et billede af din kvittering og skriv "HAANDKLAEDE" eller "KOELETASKE" eller "DONER" efterfulgt af et mellemrum, dit navn og din adresse til 1919. Fx. "HAANDKLAEDE ANNA ANDERSEN ANNAVEJEN 1 1234 ANNASBY"
  3. Vi kontrollerer købet og sender dit produkt eller registrerer donationen (forsendelse kan tage op til 3 uger). Selvfølgelig sender vi fragtfrit til dig!

REGLER OG VILKÅR

Tilbuddet er gyldigt i perioden 10/5 21 til og med 5/9 21 og så længe lager haves. Sidste dag til registrering af dit køb er 5/9 2021.

Når din/dine kvitteringer med produkter fra Libresse er indsendt, vil de blive gennemgået og valideret, hvilket kan tage op til ca. 15 arbejdsdage. Når kvitteringen er valideret, sender vi dit produkt til dig inden for et par uger. Forsendelsen sendes med posten, og vi tager ikke ansvar for postens håndtering. Vi forbeholder os ret til at ændre kampagnevilkårene i tilfælde af en uforudset begivenhed.

Dine personlige oplysninger vil kun blive brugt til dette tilbud og gemmes kun, indtil tilbuddet er slut. Derefter slettes dine personlige oplysninger og bruges derfor ikke.

Alle data gemmes og håndteres i henhold til GDPR.