SecureFit

Livet er fuld af overraskelser. Somme tider stiller du meget store krav til din krop, især hvis du er meget aktiv. Og når du har travlt, er det vigtigt, at du kan stole på din menstruationsbeskyttelse. Derfor har Libresse designet Triple Protection. Uanset om du langer burgere over disken, sveder i en Zumba-klasse eller dyrker yoga, så er disse hygiejnebind designet til at blive siddende – Triple Protection mod lækager uden panik.

1

Barrierer langs kanterne

2

Kerne, der absorberer hurtigt

3

Styrke og lækagebeskyttelse

Forbliver på plads

Hygiejnebind med Triple Protection har en god pasform, der former sig efter kroppen både foran og bagtil. Det betyder, at de bliver siddende, uanset hvor meget du bevæger dig. Og med forstærkede barrierer og en hurtigtabsorberende kerne, der giver dig Triple Protection, er dette det perfekte hygiejnebind til alle situationer – fra højintensitets sport til daglige aktiviteter. Med denne kombination af styrke, god pasform og lækagebeskyttelse kan du leve uforfærdet.

Og så er de oven i købet ultratynde. Så ikke alene vil ingen andre vide, at du bruger bind, du vil næppe bemærke det selv.

 

Udforsk vores menstruationsbeskyttelse