Multistyle

BRUG DINE FORETRUKNE TRUSSER

Smag og behag er forskellig, hvad undertøj angår. Nogle kvinder kan lide taitrusser eller g-string, andre foretrækker hipsters eller trusser. Det ved Libresse, og de har derfor designet et indlæg, der passer til alle typer undertøj: Libresse Multistyle trusseindlæg. Fordi du får en meget bedre start på dagen, når du har en ting mindre at bekymre dig om, inden du farer ud af døren.

Disse alsidige trusseindlæg har fleksible sider, som tilpasser sig til den type undertøj, du har på. Så du kan købe dem i forvisning om, at du kan bruge dit foretrukne undertøj.

Oversigt

Libresse Multistyle trusseindlæg er en del af vores Dailyfresh produktsortiment og er udarbejdet med ProSkin formel. Det betyder, at de ikke kun er yderst åndbare, de har også en infusion med vitamin E-ekstrakt, som plejer din v-zone for en perfekt pH-balance.

Du kan også være sikker på, at den superabsorberende kerne beskytter dig mod lækager, så du kan føle dig ren og tryg og godt tilpas hver dag. Desuden er de virkelig praktiske. Libresse Multistyle trusseindlæg er pakket individuelt, så du diskret kan lægge dem i din håndtaske, sportstaske eller pung uden at optage ret meget plads. Perfekt, hvis du bruger dem hver dag.

Libresse Multistyle trusseindlæg – designet til at gøre livet lidt lettere.

Produkter til daglig intimhygiejne

Se vores produkter til daglig intimhygiejne