Test din viden

Hvad ved du om pH, skamlæber, og hvordan v-zonen bør lugte? Tag vores ultimative v-zone-quiz.

Test din vulva-viden!
Essity_Perla-Packshot_1500x600.jpg

Til dig med sensitiv hud!

Vores nye intimplejeserie er perfekt til dig, der behøver lidt ekstra kærlighed til sin sensitive hud.

Sensitiv hud har brug for ekstra kærlighed

Der findes tonsvis af plejeprodukter til ansigtet, men til underlivet – not so much. Derfor har vi udviklet produkter, som elsker din v-zone.

Elsk din V-zone – drop sæben

Du ved bedst, hvad der gør din V-zone tilpas! Vi har alle forskellig smag, men vi kan med sikkerhed sige, at vaginaen rengører sig selv – mens vulvaen har behov for lidt hjælp.

 

"Hej! Hvorfor klør det i underlivet, når jeg vasker mig?"

Hej! Dette skyldes, at du vasker dig med almindelig sæbe, som forstyrrer balancen i slimhinderne. Vask med lunkent vand eller med en speciel intimvask, og vask aldrig selve vagina - den rengøre sig selv.

Ved du det?

Billede af en kvide, som står på en strand - Libresse

Viva la vulva!

Ved du, hvad som er hvad i underlivet? Langt fra alle ved det, og det vil vi ændre på. Hvis der er noget, vi ved noget om, så er det vulva og vagina – V-zone, som vi kalder den!

Billede af en kvinde iført trusser og som trækker op i sin trøje - Libresse

Udflåd er vaginaens bedste ven

V-zonens rengøringspatrulje er slimet, praktisk og helt uundværlig. Takket være udflåddet holdes livmoderhals og slimhinder rene og friske!

To illustrerede kroppe med fokus på underlivet - Libresse

Barberet hud bliver ofte irriteret

Intimbarbering eller ej er et stort spørgsmål for mange, og det eneste svar er: Gør som du vil – DU bestemmer over dit underliv! Men hvis du vælger at barbere – så vær forsigtig!

En illustration af en livmoder - Libresse

pH-værdien er alfa og omega

Vaginaen og vulvaen trives med en passende pH-værdi, men hvis der er ubalance, bliver der krig mellem bakterierne i din v-zone!

Vi hylder vulvaen!

Enhver vulva er unik. Og perfekt! Med Viva La Vulva vil vi opfordre alle kvinder til at være stolte af deres vulva, uanset hvordan den ser ud! Kampagnefilmen har indtil videre over 1 million visninger. Det får os til at tro på, at vi ikke er ene om at synes, at det er på tide at hylde vulvaen. Har du set filmen?
Kampanjfilm
7_DIC_BLANCHE_Learn Infopage What are periods really_Hero Image 1.png