BloodNormal_The Bursary_Our World article_image_02_1230x650.jpg

Vi ønsker dine kortfilm: Klar, parat, kom ud af busken!

Har du en blodrød god idé? Så har vi pengene til at føre den ud i livet.

Vi er så glade for, at se vores kampagne #bloodnormal trække overskrifter af alle de rigtige grunde - folk ser ud til at være lettede over, at menstruation langt om længe præsenteres på normal måde. Ikke som en blå væske, eller som et ord eller frase, der får menstruation til at lyde som en forbandelse frem for noget normalt. Vi bryder ældgamle tabuer ved at gøre det usynlige synligt, og den overvældende positive respons på vores kampagne er årsag nok til, at vi fortsætter. Når alt kommer til alt, er samtale fortsat den eneste måde, man kan holde snakken om menstruation i gang.

BloodNormal_The Bursary_Our World article image_HERO_1500x650.jpg

Alle talenter efterlyses!

Det er her, du kommer i betragtning. Er du vordende instruktør eller manuskriptforfatter? Hvis du har en idé til en film, der er lige så dristig, klog og tapper, som vi ønsker at de fremtidige generationer skal være, så indbyder vi dig til at deltage i vores #bloodnormal kampagne.

Sådan melder du dig til

Vi er gået sammen med folk hos de meget dygtige Flare Studio Foundation og vi har legater til at finansiere optagelse af tre kortfilm om menstruation. Kom blot med din idé her før kl. 23.59 mandag den 11. december 2017, og hvis den vælges som en af de tre heldige af et panel af topchefer, giver vi dig et produktionsbudget på GBP 5.000 til at arbejde med et mandskab fra Flare Studio. Din færdige kortfilm bliver dernæst delt på vores websted med hele verden som publikum. 

BloodNormal_The Bursary_article image_03_1230x650.jpg

Det er vi på udkig efter

Vores Vores #bloodnormal kampagnefilm er din inspiration. Vælg et øjeblik eller en idé, der tænder din fantasi. Dybest set skal du finde den røde tråd, der giver dig mulighed for at skabe noget originalt. Vi er interesseret i historier, der kan udvikles til fængslende, tankevækkende og underholdende kortfilm. Måske vil du gerne bruge den scene, hvor blodet drypper ned af et ben i bruseren som dit udgangspunkt. Eller måske vil du gerne have, at dit oplæg skal vise, at menstruationer handler om både kvinder og mænd (lad dig inspirere af Juliander påvirker mandemoden og er stylist, der er med i filmen #bloodnormal ved at købe en pakke hygiejnebind i supermarkedet). 

BloodNormal_The Bursary_Our World article image_04_1230x650.jpg

Uanset din tilgang eller vinkel ønsker vi, at din film fremstiller menstruation på en positiv måde. Og husk, at hvis du bliver valgt, er du med til at vi fejrer en normal del af livet, som en vigtig bidragyder til vores kampagne for at nedbryde tabuer, som, når du tænker nærmere over det, er noget ret specielt.

Gør blod normalt med #bloodnormal

Er du så klar til at omdanne din idé til noget forbavsende, eller kender du lige den, der kan gøre det? Du kan dele denne side, eller blot se her for at få flere oplysninger.

empty

Se mere