Fire kvinder går på en gade. På billedet ses logoet for Project V

Bryd tabuerne om menstruation, vagina og vulva. Støtter alle med en livmoder i deres oplevelser.

Som pige hører man, at menstruation er noget, som man bare skal leve med. At man ikke er en kvinde, hvis man ikke har menstruation. Der er mange forhold, der kommer med at have en livmoder. Derfor er der brug for mere forskning, diskussion og støtte. For at hjælpe os igennem både smerte og nydelse, det gode og det dårlige.

Styrken i det skrevne ord må aldrig undervurderes. Men forandring kræver også handling!

PROJECT V er vores initiativ til at skabe forandring og forbedre mulighederne for alle med en livmoder i hele verden, så de kan elske deres underliv.

Project V-logo

Hvad vi gør globalt

Uddannelse med Nosotras
Colombia

Vores uddannelsesprogram hjælper unge piger med at forstå, hvordan deres kroppe (og hjerner) forandres i løbet af puberteten. I mere end 35 år har vi været der, og hvert år når vi ud til 1.500.000 mennesker!

Uddannelse med Saba
Mexico

Vi samarbejder med skoler for at hjælpe unge piger med at turde tale om tabubelagte emner, såsom menstruation og teenagegraviditeter.

Libresse-emballage
Kina

I partnerskab med Alibaba Charity har vi doneret 30.000 produkter til kvindelige medicinske arbejdere, hvoraf yderligere 6.000 går til hospitaler i Xiaogan under COVID-19-pandemien.

Libresse bloodnormal
UK

Vores arbejde på at få menstruationsblod til at være ligeså okay som alt andet blod på tv!

Je soutiens Nana
Frankrig

Da vores kampagne, Viva La Vulva, blev lanceret i Frankrig, mødte den modstand og flere en 10.000 personer skrev under på at forbyde den. Hvilket førte til, at en større bevægelse, #JesoutiensNana begyndte, og den forsvarede vores kampagne.

Billede af logo
Sverige

Vi forærer vores produkter til velgørenhedsorganisationer, som støtter udsatte kvinder, der ikke har råd eller mulighed for at købe hygiejneprodukter.

Vi følger tingene

Vores Global V-Taboo Tracker er vores kontinuerlige forskningsprojekt, der er designet til bedre at forstå de tabuer, der omgiver underlivet, menstruation og vulvaer. Det er afgørende at forstå for at ændre.

Sådan bliver du en del af Project V

En kvinde holder en nyfødt baby

Vi lytter

Vi mener, at vores kroppe og erfaringer skal høres, og vi ved, at vi kan lære af hinanden. Så vi beder alle, der har en livmoder rundt om i verden, om at dele deres #wombstories med hovedet hævet og uden skam.
Tre generationer af kvinder i en sofa

Vær med i diskussionen

Læs andres #wombstories og bryd tavsheden ved at dele din. Det er på høje tid, at din stemme bliver hørt!

Vores overbevisning

Lyserød vulva af origami

Vores formål

At bryde tabuerne og de stigma, der omgiver V-zonen, og det de gør ved os.