Bestil din T-shirt her. Upload et billede med alle kvitteringer. Udfyld formularen nedenfor og upload et billede af kvitteringer for dine køb af produkter, og Loud Proud Period tøj og tilbehør kommer med posten! (du kan kun uploade ét billede, så sørg for, at alle kvitteringer er med i billedet).

T-shirten er slim fit, så vælg en størrelse større for at få en løs pasform.

REGLER OG VILKÅR

Tilbuddet er gyldigt i perioden 2/5 22 til og med 31/8 22 eller så længe lager haves. Sidste dag til registrering af dit køb er 31/8 2022.

Når din/dine kvitteringer med produkter fra Libresse er indsendt, vil de blive gennemgået og valideret, hvilket kan tage op til ca. 15 arbejdsdage. Når kvitteringen er valideret, sender vi dit produkt til dig inden for et par uger. Forsendelsen sendes med posten, og vi tager ikke ansvar for postens håndtering. Vi forbeholder os ret til at ændre kampagnevilkårene i tilfælde af en uforudset begivenhed.

Dine personlige oplysninger vil kun blive brugt til dette tilbud og gemmes kun, indtil tilbuddet er slut. Derefter slettes dine personlige oplysninger og bruges derfor ikke.

Alle data gemmes og håndteres i henhold til GDPR.