Vi er nødt til at snakke mere om menstruation!

Kalenderen siger 2022 og vi skammer os stadig over blodpletter på bukserne. Vi sørger for at gemme de blodplettede trusser af vejen nederst i vasketøjskurven. Tør ikke at spørge om en tampon i andres påhør. Bekymrer os om hvorvidt tamponsnoren kan ses på stranden. Takker nej til sex vi egentlig har lyst til. Vi hvisker, skjuler, gør os usynlige og skammer os. Fordi vi har menstruation. Det mest naturlige som findes.

Det kan ikke være rigtigt!

Det er vi nødt til at lave om på! Hos Libresse taler vi hele tiden om menstruation. Vi vil afdramatisere blodet, normalisere menstruationen og bryde tabuet omkring menstruation - uanset hvad!

Vi har brug for din hjælp og dine ord til at give menstruationen en naturlig plads i hverdagen. Vi skal kunne tale om det. Om det som plager os; det besværlige, det irriterende og måske endda det sjove. Vi skal kunne tale åbent. Ærligt.

Loud & proud! Period.

* Kilde: SIFO, Essity juni 2021

At menstruation holder os tilbage kan ikke benægtes. I vores undersøgelse svarede næsten halvdelen, at de har ondt når de har menstruation, og stort set lige så mange har afstået fra at deltage i en ønsket aktivitet af den simple årsag, at de havde menstruation. Alt fra menstruationssmerter, manglende lyst eller humørsvingninger begrænser os og opbygger usynlige mure.

Loud & Proud

Saml kvitteringer og make a statement!

Sammen skaber vi forandring!

For os er menstruation det mest naturlige som findes. Vi vil normalisere menstruationen, snakke om hvordan den påvirker os i hverdagen og gøre snakken lige så naturlig som menstruationsblodet. For på den måde bryder vi tabuet omkring menstruation! Men vi har brug for din hjælp til at give den plads i hverdagen. Åbent, ærligt og måske endda en lille smule sjovt. Men frem for alt - helt uden skam.

Sig det Loud & Proud. Period!

Lige nu kan du vise hvor du står. Med fede ting og smart tøj kan du lade din stemme blive hørt.