Vil du anbefale denne hjemmeside til en ven?

Tak for din mening!
UNIKT DESIGNSAMARBEJDE MELLEM LIBRESSE OG DESENIO

Unikt designsamarbejde mellem libresse og desenio

FemmeArt-kollektionen er et designsamarbejde mellem Desenio og Libresse, som en hyldest til alle stærke kvinder og piger. Kollektionen består af i alt 6 motiver i forskellige stile, alle specielt skabt til samarbejdet. Og det er kun dig, der køber Libresse, som kan bestille en FemmeArt-poster. Læs mere om, hvordan du gør, nederst på siden!

 

6 MOTIVER AT VÆLGE MELLEM!

De 6 motiver i FemmeArt-kollektionen er alle unikt fremstillet i samarbejde mellem Libresse og en kvindelig duo fra Desenios designstudie. Sammen vil vi fremhæve og hylde kvindelig styrke, søsterskab og den unikke skønhed, der rummes i enhver krop. Indvendigt og udvendigt. I kollektionen er der stor bredde af forskellige stile med illustrationer, malerier, typografisk kunst og fotografi. I bunden ligger en blød farveskala, hvor motiverne har et fint samspil og supplerer hinanden. Perfekt til væg med girlpower! Du kan klikke dig frem i karrusellen ovenfor for at se motiverne, eller klikke her for at udforske dem nærmere på Desenio.dk/femme-art.

GØR SÅDAN HER

1. Køb to valgfrie Libresse-produkter. 2. Send billede af din kvittering og ordet ART efterfulgt af mellemrum og din mailadresse til nr 1204. 3. Vi kontrollerer dit køb og sender kampagnekoden til din mail.
I samarbejde med DESENIO

HAR DU FÅET DIN PERSONLIGE KODE ELLER VIL SE FLERE AF MOTIVERNE?

I samarbejde med DESENIO

BESØG DESENIO FOR AT FÅ ET OVERBLIK OVER KOLLEKTIONEN OG BESTILLE DIT YNDLINGSMOTIV