Når du bruger vores hjemmeside accepterer du brug af cookies.

Læse mere om det cookies her.

 

 •  
   

  Anonym bruger Uploadet 11 aug, 2017, 08:33

  Hej Anna Min datter på 10 år fik menstruation i går. Jeg brugte mange af jeres gode råd, til at fortælle hende om, hvad der sker med kroppen og hvad mens er. Jeg har også printet 'Pigernes lille røde' folder til hende, som vi kan læse sammen i aften. Jeg er 41 år og har hormonspiral og har derfor ikke haft mens de sidste 7 år. Jeg cyklede i Netto og købte for 198 kroner bind/trusseindlæg til hende. Købte også nogle franske hotdogbrød til 25 venner fra klassen, som kommer til fødselsdag på lørdag. Virkelig det underligste indkøb, jeg har gjort længe ... can u see the picture? Jeg erfarer, at flere bind, nu er med parfume (?)!! og er så glad for at se, at Libresses bind er parfumefri. Nu til mit spørgsmål. Har I en pakke med forskellige starter-bind, så hun kan teste forskellige bind og finde ud af, hvad der er mest komfortabelt for hende? Jeg har haft kig på so slim, men er nervør for sugeevnen. Kærlig hilsen en lidt nervøs mor, som ikke helt kan forholde sig til, at min datter på 10 år, som stadig leger med Barbie og Build a Bear, er trådt ind i helt andre rækker.

   
   
   
  Anna Bjerre Svar
   

  Kære mor. Tak for din mail. Jeg bliver så glad, når jeg sidder og læser din mail, fordi jeg kan se, at du er en mor, som ikke er bange for at tale med din datter om menstruation! Det er lige præcis det, hun har brug for. Det er godt at have en mor, som man tør stille alle de spørgsmål, der kan dukke op, når man begynder på at få sin menstruation. Og særligt, når din datter kun er 10 år gammel. Og ja - jeg kan lige se det for mig, at du står nede i Netto og køber franske hotdogbrød og bind i lange baner :)
  Jeg synes, det er så fint, at du har købt lidt forskelligt, og vores anbefaling er faktisk, at man har lidt forskelligt til de forskellige perioder i ens menstruation. Menstruationen kan også udvikle sig over tid, så derfor vil det være fint for din datter at vælge bind ud fra, hvor hun er i sin menstruationsperiode - og hvor kraftig den udvikler sig til at være. Det kan jo være meget forskelligt. Vi har ikke en starterpakke, men du kan på hjemmesiden se, hvad vi anbefaler henover menstruationsperioden. Linket er her: https://www.libresse.dk/vores-produkter/hvad-er-hvad/
  Jeg tænker, at det du har købt til hende, er et godt udgangspunkt, og med hensyn til sugeevnen kan du altid se på produktet, hvor god den er. Selvom bindet er tyndt, betyder det ikke at sugeevnen er ringere. Det har vi testet igennem omhyggeligt.
  Jeg håber, det var svar på dine spørgsmål, ellers er du velkommen igen.
  Kærlig hilsen Anna, Libresse

  Fandt du den hjælp, du søgte?

  0 Bedømmelser Mange tak for din stemme
   

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne svare. eller Registrer dig.

 
 
 
 
 

Har du glemt dit password?

Ingen panik! Bare send os dit brugernavn eller din e-mail-adresse, så sender vi dig dine oplysninger.

Fejl, du skal udfylde brugernavn
Fejl, den indtastede e-mail eller det indtastede brugernavn eksisterer ikke
Nyt password er afsendt
 
 
 
 
 
 
Vent

Abonner på vores nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev er en nem måde at holde styr på opdateringer på siden, tilbud, begivenheder og meget mere. Bare indtast din e-mail-adresse, så går du aldrig mere glip af noget. Libresserelateret!

Den indtastede e-mail er allerede på modtagerlisten.
Din e-mail er nu registreret som modtager af vores nyhedsbrev.
Ugyldig e-mail-adresse
Obligatorisk felt

Afmeld

 
 
 
 
 
 
Vent

Afmeld vores nyhedsbrev

Har vi gjort eller sagt noget forkert? Så kontakt os venligst, så vi kan gøre det godt igen. Vi kommer til at savne dig! Ok, du kan altid tilmelde dig igen, hvis du skifter mening.

Fejl. Har du indtastet den korrekte e-mail-adresse?
Du er nu afmeldt!
Ugyldig e-mail-adresse
Obligatorisk felt
 
 
 
 
 

Hej! Din browser er ret gammel!

Opdater til en af disse nye versioner.

1.5
6.0
2.0
2.0
 • Firefox
 • Internet Explorer
 • Safari
 • Chrome
 
 
 
 
 

Mange tak for dit spørgsmål!

Vi modtager mange spørgsmål til vores ekspert. Eksperten vil kun besvare spørgsmål, der ikke tidligere er blevet besvaret.

 
 
 
 
 
 

Slet konto

Din Libressekonto er blevet fjernet