Når du bruger vores hjemmeside accepterer du brug af cookies.

Læse mere om det cookies her.

 

Ofte stillede spørgsmål

Enhver situation er selvfølgelig unik, men sandsynligvis har en eller anden allerede stillet et spørgsmål, der minder om dit. Hvis du ikke kan finde et spørgsmål, der omhandler dit problem, så Spørg eksperten.

Spørgsmål og svar

 • Sorter efter:
 • Dato
 • Bedømmelse
 •  
   
    Du spurgte:
  Jeg kan aldrig vide, hvornår jeg får den næste menstruation. Mine blødninger er meget uregelmæssige, og jeg har ingen tegn på menstruationssmerter.
   
   
   
    Libresses svar:    
   

  Du er heldig, at du ikke får menstruationssmerter. Men selvfølgelig er det rart at vide nogenlunde, hvornår man kan forvente sin næste menstruation. Jeg foreslår, at du sætter et kryds i kalenderen, hver gang det sker, og noterer antallet af dage. Efter et stykke tid kan du måske gennemskue, om der er ”mønster” for, hvor mange dage der går mellem menstruationerne, så du dermed bedre kan forberede dig til, at det sker igen. Men det er nu altid praktisk at have et bind eller to i skoletasken.

  Fandt du den hjælp, du søgte?

  24 Bedømmelser Mange tak for din stemme!
   
 •  
 •  
   
    Du spurgte:
  Jeg fik en brun plet i mine trusser, men mere kom der ikke. Har jeg fået menstruation nu, eller kan det have været noget andet?
   
   
   
    Libresses svar:    
   

  Det er almindeligt, at menstruationen starter på denne måde. Måske kommer der ikke mere, men det kan også være, at blødningen fortsætter, og i så fald vil den være mere lyserød. Menstruationen er typisk uregelmæssig, indtil den har stabiliseret sig, og det kan tage flere år. Men det er helt sikkert begyndelsen, du nu har oplevet.

  Fandt du den hjælp, du søgte?

  13 Bedømmelser Mange tak for din stemme!
   
 •  
 •  
   
    Du spurgte:
  Kan andre lugte, at man har menstruation? Min veninde påstår, at hendes hund snuser mellem benene på piger med menstruation, og så er man jo afsløret! Nu tør jeg ikke længere besøge hende, når jeg har menstruation.
   
   
   
    Libresses svar:    
   

  Menstruationen har en skarpere lugt end for eksempel almindelig blod. Men intet menneske i verden kan lugte sig frem til, at du har menstruation. Hvis du skifter beskyttelse ofte (hver 3.-4. time), holder du dig frisk og helt lugtfri, og så er der vist heller ikke mange hunde, som kan være med. Husk at halvdelen af jordens befolkning har menstruation, og at det virkelig ikke er noget at skamme sig over.

  Fandt du den hjælp, du søgte?

  15 Bedømmelser Mange tak for din stemme!
   
 •  
 •  
   
    Du spurgte:
  Kan stress forsinke menstruationen?
   
   
   
    Libresses svar:    
   

  De fleste kommer til at oplever, at menstruationen pludselig bliver lidt uregelmæssig, og måske springer en periode over. Som regel er der ikke noget galt. Man har måske bare skiftet miljø, er startet på en ny skole, har fået nye venner, glæder sig til at rejse på ferie, er lidt nedtrykt, har kærestesorger osv.

  Fandt du den hjælp, du søgte?

  16 Bedømmelser Mange tak for din stemme!
   
 •  

Alt om din menstruation.

Seneste underemner:

Hvad er hvad?

Der findes mange forskellige produkter, og det kan være ret svært at finde rundt i de forskellige udtryk. Og hvad skal man egentlig bruge, hvornår?! Det korte svar er: Det kommer helt an på din alder, din blødningsmængde, anledningen, og hvor du er i din cyklus. Her er en guide, der kan være nyttig, når du skal finde frem til det rigtige produkt

 
 
 
 
 

Har du glemt dit password?

Ingen panik! Bare send os dit brugernavn eller din e-mail-adresse, så sender vi dig dine oplysninger.

Fejl, du skal udfylde brugernavn
Fejl, den indtastede e-mail eller det indtastede brugernavn eksisterer ikke
Nyt password er afsendt
 
 
 
 
 
 
Vent

Abonner på vores nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev er en nem måde at holde styr på opdateringer på siden, tilbud, begivenheder og meget mere. Bare indtast din e-mail-adresse, så går du aldrig mere glip af noget. Libresserelateret!

Den indtastede e-mail er allerede på modtagerlisten.
Din e-mail er nu registreret som modtager af vores nyhedsbrev.
Ugyldig e-mail-adresse
Obligatorisk felt

Afmeld

 
 
 
 
 
 
Vent

Afmeld vores nyhedsbrev

Har vi gjort eller sagt noget forkert? Så kontakt os venligst, så vi kan gøre det godt igen. Vi kommer til at savne dig! Ok, du kan altid tilmelde dig igen, hvis du skifter mening.

Fejl. Har du indtastet den korrekte e-mail-adresse?
Du er nu afmeldt!
Ugyldig e-mail-adresse
Obligatorisk felt
 
 
 
 
 

Hej! Din browser er ret gammel!

Opdater til en af disse nye versioner.

1.5
6.0
2.0
2.0
 • Firefox
 • Internet Explorer
 • Safari
 • Chrome
 
 
 
 
 

Mange tak for dit spørgsmål!

Vi modtager mange spørgsmål til vores ekspert. Eksperten vil kun besvare spørgsmål, der ikke tidligere er blevet besvaret.

 
 
 
 
 
 

Slet konto

Din Libressekonto er blevet fjernet