Published on 11/01/2017

Hvis du allerede bruger emojis til at kommunikere med dine venner, så vil du forstå, hvorfor verden har brug for femojis. Emojis, der specifikt vedrører kvinders liv og gør det muligt for dem at dele deres følelser, er faktisk ret vigtige. Alligevel er der ikke nogen emojis specifikt om menstruationer på det officielle Unicode emoji-tastatur – selv om alle kvinder har dem hver måned indtil omkring 50-års alderen.

Derfor har vi hos Libresse startet en kampagne for at gøre Unicode-tastaturet mere inkluderende og kvindevenligt vha. vores pink emojis eller femojis. Vores kampagne, som har fået masser af mediedækning, omfatter en Change.org kampagne for at få seks femojis inkluderet i den næste opdatering af Unicodes emoji-tastatur samt en app, der lader brugere dele femojis. Kampagnen har fået mere end 37.000 underskrifter ind til nu.

Det kan være svært at tale om menstruationer. Det burde det ikke være – især i betragtning af, at en gennemsnitskvinde har menstruation 450 gange i sit liv. Det er vigtigt at kunne kommunikere om denne fælles oplevelse, og vi tror, at det stigma, der er forbundet med disse samtaler, kunne blive reduceret, hvis der var emojis der kan hjælpe kvinder tale om menstruationer på en sjov og ligefrem måde.

Forskning har vist, at 80 % af 16-25-årige kvinder indrømmer, at de har lettere ved at udtrykke sig gennem emojis [1]. Baseret på den statistik er det en selvfølge at tilføje menstruationsemojis til det officielle emoji-tastatur.

De femojis, som vi har designet, er ikoner for "oppustet", "kramper", "bind", "menstruation", "PMS" og "pletblødning". Stort set, alt hvad du har brug for til at kommunikere, hvordan du har det. Ingen grund til at hviske eller bruge kodesprog længere – med femojis kan du være åben og ærlig om en naturlig kropsproces og samtidig gøre det med humor.

Appen med vores femojis er nem at installere og fås både til iOS- og Android-tastaturer. Klik her, og se det selv. Fortæl dine venner om den med "dele"-knappen, så vil du og dine venner snart kunne være åbne om menstruationer overfor hinanden på en nem måde. Vi ser frem til den dag, hvor femojis bliver en del af vores universelle emojisprog.

Gå til www.change.org/p/femojis-uk for at underskrive Libresse kampagnen for femojis.

http://www.prnewswire.co.uk/news-releases/durex-launches-campaign-to-create-the-first-official-safe-sex-emoji-551328591.html

App insuta landscape