Libresses absorberende Cour-V Goodnight menstruationsbind får kvinder til at sove godt om natten på trods af kraftig menstruation.

Menstruationen sover aldrig

Da vi hos Libresse udviklede vores nye Cour-V™ natbind, lavede vi en undersøgelse, der viste, at der findes mange kvinder rundt om i verden, der har svært ved at sove på grund af menstruation.*

På samme måde som der findes en lønforskel, en forskel i smertetærskel og en nydelsesforskel, så findes der også en reel ulighed, når det drejer sig om kvinders søvn. Dette betyder, at de fleste af os ikke får den søvnkvalitet, som vi har brug for. Menstruationssmerter, meget menstruation om natten, lækage, nattesved, ensomhed og uvished. De fleste af os har oplevet det. Med tiden mister vi mere og mere søvn. To timer pr. nat, fire timer pr. nat, måned efter måned over en levetid.

Det er på tide at rette lyset mod det, der sker i mørket, på det, der påvirker kvinders søvn og velvære. For menstruationen sover aldrig, på trods af at vi har brug for det.

Meget eller lidt menstruation om natten – sleep Fearless med Libresse! Prøv vores bløde, smidige og superabsorberende natbind Cour-V™, der følger dit flow og din krop.

Søvnunderskud med menstruation:

62%
sover dårligere, når de har menstruation*
5 måneder
I et helt liv mister vi ca. 5 måneders søvn på grund af menstruation
1/3
En tredjedel oplever, at seksuel nydelse eller orgasme lindrer menstruationssmerter

* Undersøgelsen blev foretaget af Ketchum Research and Analytics for Essity og Libresse. I alt deltog 10.871 fra nøglemarkeder; Storbritannien, Italien, Frankrig, Sverige, Kina, Argentina, Colombia, Rusland, Malaysia og Jordan. Den blev foretaget mellem d. 24. december og d. 24 januar gennem Dynata.

Nye Libresse COUR-V

Vores bedste pasform nogensinde. Et bind, der følger din krop og dit flow.

Fem tips til at sove bedre, når du har menstruation

Lindre menstruationssmerter og forbedre din søvn inden og under menstruationen - her kan du finde tips!