Køb Libresse og vind et Garmin-smartwatch!

Nu har du chancen for at vinde et smartwatch fra Garmin, som hjælper dig med at tilpasse træningen efter cyklussens forskellige faser! For vidste du, at træning er et af dine absolut mest effektive redskaber til øget velbefindende i hele menstruationscyklussen? De øgede østrogenniveauer i ægløsningsfasen betyder f.eks., at du kan føle dig stærkere og få mere ud af træningen, og motion i menstruationsdagene er tit med til at reducere smerterne.

Vi udlodder i alt 16 ure (til en værdi af 3099 DKK/stk.), og vi trækker en vinder hver uge. Benyt dig af muligheden for at opleve forskellen med et ur, der hjælper dig med at øge dit resultat og velbefindende. Held og lykke!

Sådan deltager du:

  1. Køb et valgfrit Libresse-produkt i butikken, online eller i vores egen Libresse-shop i perioden 15/5-3/9 2023.
  2. Tag et billede af kvitteringen eller ordrebekræftelsen.
  3. Upload kvitteringen, fortæl om dit yndlingsprodukt fra Libresse og dit bedste tip når du har menstruation, og tilmeld dig med formularen senest den 3/9 2023.

1600 / 1600

Konkurrencebetingelser

* Det foregår således:
Kampagnen løber fra 15. maj til 3. september 2023. For at deltage skal du købe et produkt fra Libresse i perioden fra 15. maj til 3. september 2023 og udfylde formularen samt uploade et billede af kvitteringen på vores hjemmeside senest den 3. september 2023. Præmien er personlig, og for at deltage i konkurrencen skal du være bosat i Danmark og være over 13 år. Deltagere, der er under 18 år, skal have deres værges tilladelse til at deltage. Man må ikke deltage i konkurrencen, hvis man arbejder hos Essity.

Gevinst og udtrækning
Der er i alt 16 Garmin-ure til en værdi af 3099 DKK/stk. Vinderne trækkes vilkårligt med en vinder hver uge. Du kan kun vinde én gang i løbet af kampagneperioden. Gevinsten kan ikke ombyttes til kontanter. Libresse/Essity vil kontakte vinderen på den e-mail adresse, som vinderen har oplyst ved tilmeldingen. Hvis vinderen ikke besvarer mailen og bekræfter modtagelsen af gevinsten inden for 7 dage fra afsendelsen, har vinderen mistet retten til gevinsten, og Libresse/Essity forbeholder sig ret til at trække en ny vinder i konkurrencen. En eventuel gevinstafgift betales af vinderen.

Vores produktsortiment

Se hele Libresse produktsortimentet