Vind et ambassadørskab med Libresse-fodboldskole med Katrine Vejsgaard Veje i puljen!

Vi vil styrke og træne pigehold mellem 12 og 19 år forud for Gothia Cup

Spiller dit pigehold ved Gothia Cup denne sommer? Vil I være på hold med Libresse og få mulighed for at træne på hjemmebane med Katrine Vejsgaard Veje i hendes eksklusive fodboldskole? En fantastisk mulighed inden Gothia Cup, der bygger på at forstå og maksimere dagsformen ud fra menstruationscyklussens fire forskellige faser med initiativet ”Bliv ven med din krop”. Formålet er at hjælpe spillerne med at forstå menstruationscyklussen, snakke om hvordan den påvirker en, og hvordan man kan øge sit velbefindende ved at blive ven med sin krop – på og uden for banen. Vi hos Libresse og Katrine tror fuldt og fast på, at veltilpasse hold er vindende hold, og at man altid skal give menstruationstabuet det røde kort!

Vil du gerne have, at vi skal styrke og træne lige netop dit hold forud for sommerens store cup-eventyr? Benyt dig af muligheden for at konkurrere om at blive Libresses ambassadørhold før og under Gothia Cup! Nedenfor kan du læse mere om, hvad det indebærer, og hvad der forventes af Libresse-holdet. Du skal ansøge her senest den 4/6 2023.

Hvad indebærer det at være Libresse-ambassadørhold?

  1. Katrine Vejsgaard Veje besøger jer på hjemmebane, hvor hun underviser i en eksklusiv fodboldskole i maj/juni, efter aftale. Her vil Katrine gennemgå, hvordan man kan tilrettelægge sin træning, og hvordan ens velbefindende er på basis af menstruationscyklussens fire forskellige faser.
  2. Holdet får en særlig holdtaske tilpasset menstruation og fyldt med Libresse-produkter og andre gode ting
  3. Puma-rygsæk med Libresse-logo
  4. Puma-fodbolde med Libresse-logo
  5. Overtræksveste fra Puma med Libresse-logo
  6. Diskussionsspørgsmål til holdet, der hjælper med at skabe velbefindende på og uden for banen

Hvad forventes der af Libresse-holdet?

Get Ready with Libresse! Som Libresse-ambassadørhold dokumenterer I dele af cup-oplevelsen, som vi derefter yderligere deler via Libresses sociale medier. F.eks. Meet and Greet og fodboldskolen med Katrine Vejsgaard Veje, men det kan også være, hvordan I snakker om menstruation, træning, og hvordan man har det på holdet. Vi ønsker også, at holdet deltager i andet filmmateriale, der produceres inden for rammerne af Libresse-holdet. Der er dog ikke krav om, at alle skal medvirke på film/billede. Der kræves forældrenes/værges skriftlige tilladelse til at optræde i materialet, hvilket vil blive indhentet via en samtykkeerklæring.

Hvis man ønsker at dele filmet materiale på holdets egne sociale medier, må man gerne gøre dette, men det er ikke noget krav. Sammen hjælper vi med at vise andre pigehold, hvordan og hvorfor man skal blive ven med sin krop!

Tilmeld dit hold!

Leder du et hold for piger mellem 12 og 19 år? Alle tiders! Her finder du alt, hvad I har brug for til at ansøge om at blive Libresse-ambassadørhold.* Vær opmærksom på, at vi kun modtager ansøgninger fra ledere. Hvis du spiller på et hold, kan du opfordre din ledere til at ansøge.

Sådan gør du for at konkurrere om at blive et Libresse-ambassadørhold!

Beskriv kort dit hold ved hjælp af formularen. Hvordan tror I, at jeres hold vil få et løft ved at få muligheden for at blive et Libresse-hold?

I processens andet trin modtager vi gerne en enkel ansøgningsvideo, hvor vi lærer holdet endnu bedre at kende. Libresse vender tilbage til de hold, hvor det er aktuelt. Det er ikke nødvendigt, at alle på holdet er med på filmen – det er lige så fint at være bag scenen!

Virker formularen ikke? Ikke noget problem! Send din ansøgning og kontaktoplysninger til camilla.hult@essity.com via e-mail i stedet.

1600 / 1600

Kontaktoplysninger til lederen

Konkurrencebetingelser

* Konkurrencen løber til og med 4/6 2023. Bidrag administreres og Libresse-ambassadørhold udvælges (baseret på vindende motivering) af ansatte hos Essity Hygiene and Health AB/Libresse senest den 7/6 2023. De ansvarlige ledere for de udvalgte hold vil blive kontaktet via e-mail eller telefon inden 9/6 2023.

Libresse på Gothia Cup

Vi vil være til stede under cuppen for at tage kampen op mod menstruationstabuet. Mød os på Kviberg, hvor vi laver sjove konkurrencer med fine præmier.

Vi er også til stede for at uddele oplysninger og produktprøver til alle ledere og spillere. Sammen gør vi det her til en uforglemmelig cup-sommer!

Bliv ven med din krop!

Som teenager er det let at føle sig forvirret. Der sker nemlig så meget nyt i livet på det tidspunkt. Ikke mindst i kroppen. Den begynder lige pludselig at forandre sig, og der sker nye ting, som ingen typisk snakker med en om.

Vi tror på, at man føler sig tryg, hvis man lærer sin krop at kende og forstår, hvad der sker i den. Præcis som i alle venskaber. Det er jo helt sikkert lettere sagt end gjort. Især hvis ingen snakker om de her spørgsmål på en måde, så man forstår det.

Derfor har vi startet et initiativ, hvor vi vil hjælpe teenagere med at få svar på deres spørgsmål. Vi kalder det Bliv ven med din krop, og det er lige netop det, det drejer sig om – at hjælpe unge piger med at blive ven med deres krop. At forstå den, at elske den og at leve med den. Hvis det lykkes for en, har man fået en rigtig god start på voksenlivet!

Udforsk mere