Forskellige bikinilinjer

Det er almindeligt for kvinder (og mænd) at fjerne noget eller al deres kønsbehåring. Uanset om du vælger at fjerne det hele eller ej, så er det helt og holdent din beslutning.

Kønsbehåring bruges til at holde underlivet luftigt og bortlede fugt. Om du vælger at fjerne eller beholde din kønsbehåring, vil ikke påvirke dit helbred. Det betyder bare, at der skal bruges lidt ekstra tid til vedligeholdelse. 
 
Alt fra den mindste trimning til fuldstændig fjernelse af kønsbehåringen kræver en barbering, hårfjerningsmiddel eller voks. Et dyrere alternativ med en længerevarende effekt er laserbehandling. De fleste kvinder bliver dog nødt til at prøve nogle forskellige teknikker, før de beslutter sig for, hvad der virker bedst for dem.

V-Care™ efter hårfjerning

Din hud er nok følsom efter barbering eller brug af hårfjerningsmiddel. Undgå derfor tætsiddende tøj, eftersom friktion kan irritere endnu mere. Huden falder typisk til ro efter nogle dage, men hvis den ikke gør det, så tjek, at barberbladet eller barberskummet, du eventuelt har brugt, også passer til din hudtype. 
 
Hvis du er på udkig efter noget, der lindrer din V-zone efter hårfjerning, så indeholder vores Daily V-Care™ Intimvask Aloe Vera (med voksbehandling rådes det dog, at du venter et par timer efter behandlingen med at tage et bad). 
 
Voksbehandling er populært, fordi det er hurtigt og giver en glat og fin hudoverflade, der holder i flere uger. Det kan dog resultere i indgroede hår. Men bare rolig. Det kan forhindres med en blid eksfoliering i badet. Hvis du foretrækker at barbere dig, så vær forsigtig omkring de steder, der er svære at nå, og pas på, du ikke skærer dig selv.  
Foto af kvinde foran sit spejlbillede med sine trusser trukket fremad, så hun kigger ned i sine trusser – Libresse

INTIMSERVIETTER ER GODE NÅR DU ER PÅ FARTEN!

Ikke alle har et bidet (google det!) tilgængeligt, når man vil vaske vulvaen. Så derfor kan det være ret dejligt, at have intimservietter, som hurtigt og nemt tager hånd om sagen. Hvis du har menstruation, kan du, uden at bruge vand, tage en hurtig vask, når du besøger toilettet. Eller hvis du er på festival og længes efter et brusebad. Eller efter du har trænet eller måske haft sex?

Vores intimservietter er specielt udviklet til at friske vulvaen op, når du ikke har adgang til rindende vand, eller du er på farten. De er parfumefrie og indeholder Aloe Vera, som er kendt for sine beroligende og fugtighedsgivende egenskaber. Vulvas bedste ven, helt enkelt!

 
En gang imellem kan det være, at du sveder en lille smule i din V-zone. Nogle mennesker trimmer deres kønshår indimellem, men en hurtig vask eller et hurtigt bad kan også få dig til at føle dig veltilpas, specielt efter motion eller sex. Hvis normal sæbe irriterer din hud, så er vores Daily V-Care™ Intimvask god for din hud. De forstyrrer ikke pH-værdierne for din vulva eller din skede, og dermed er der mindre sandsynligt, at der opstår en infektion eller tørhed. 
 
Hvis det ikke altid er muligt for dig at tage et bad eller vaske dig, så er vores Daily Intimservietter gode at have i tasken. Ligesom vores andre Daily V-Care™ produkter opfrisker de dig hurtigt op og bibeholder de gode bakterier i din V-zone.
  
Uanset hvad du gør med dine kønshår, så sørger vores produkter for, at din V-zone bliver ved med at være sund og frisk. Se selv hele vores Daily V-Care™-sortiment bestående af intimvask, intimservietter og trusseindlæg her.

Lær mere

Se mere