Ben og torso fra en kvinde med en halv fersken på skødet - Libresse

VASKE VAGINA? NEJ, NEJ, NEJ!

Din vidunderlige vagina er den bedste til at tage sig af sig af den. Den er selvrensende og helt perfekt, akkurat som den er. Så forstyr den ikke! Din VULVA derimod, er ikke den, som takker nej til at blive vasket med intimvask eller lunkent vand, hvilket ikke forstyrrer pH-balancen.

Vores intimvask er pH-balanceret for at matche din vulva og modvirke  dårlige bakterier - alt for din vulva skal have det godt. (Igen - lad vaginaen være i fred og passe på sig selv!) Selvfølgelig er det fint at vaske med lunkent vand, men husk på, at vand måske ikke fjerner ting, som findes i f.eks. glidecreme og siliconebaserede kondomer. 

Imtim Washgels vs. normal sæbe

Du bør kun vaske din vulva, da vask af skeden kan forstyrre pH-balancen. Vask med lunkent vand inde i de indre kønslæber. Hvis normale sæber eller showergels får din V-zone til at klø, blive tør eller irriteret, så kan det være værd at prøve nogle skånsomme produkter.

Vores Daily V-Care™ Intimvask er blide nok til at du kan vaske dig med produktet, uden at opleve kløe eller tørhed. Produkterne opretholder de også din vulva og skedes naturlige pH-værdier, så du føler dig frisk og ren efter badet. 

Hvis du er på udkig efter et produkt, som virker mod tør hud, hjælper vores Intimvask med shea Butter og mandel ekstrakt også med at få din vulva til at føles lige som den skal. Vi har også udarbejdet en Imtimvask med Aloe Vera, som er ideel til følsom hud, da den er uparfumeret.

Kvinde, der kigger på sit spejlbillede – Libresse

Selv om du allerede har en fast hygiejne rutine, så er du måske nysgerrig efter andre måder at pleje din V-zone på.

Spørgsmål som ”Er det ok at bruge sæbe og vand i hele underlivet?” er almindelige. 

Din vulva og den måde du passer på den, er unik. Hvis du træner ofte og gerne vil føle dig ren, uden at forstyrre pH-værdien, eller hvis du har brug for at opfriske dig på stressede dage, findes vores intimvask, intimservietter og intim trusseindlæg.  

Vores V-Care™-intimvask, -intimservietter og -trusseindlæg skal anvendes som alt andet på dit badeværelse; shampoo, der passer til din hårtype, tandpasta og creme, som tager hånd om dine tænder og hud på bedste vis.

Daily V-Care™ Intimservietter

Vores Daily V-Care™ Imtimservietter passer perfekt til de situationer, hvor du vil opfriske din V-zone uden at vaske dig. De er specielt handy ved festivaler, efter sport, eller hvis du lige har haft sex. Og hvis du har menstruation, så kan du hurtigt gøre dig selv ren på toilettet uden brug af vand.

Daily V-Care™ Trusseindlæg

Udflåd er naturligt og normalt. De dage hvor du har lidt mere udflåd, kan trusserne føles fugtige, kan du bruge vores Daily V-Care™ Trusseindlæg. De absorberer fugt og lader huden ånde, hvilket gør dem perfekte til pletblødning eller meget udflåd.  

Kvinde på stranden med en bindformet luftmadras – Libresse

Hvis du er teenager

Menstruationen er ofte uregelmæssig, hvis man lige har fået den. Det er fuldstændig normalt, men det kan betyde, at du ikke altid er lige forberedt. Ved at tage nogle af vores Daily V-Care™ Trusseindlæg i tasken, kan du altid "redde situationen", indtil du kan få fat i et bind. 

Efter du har trænet eller er på farten

Det er ikke altid muligt at gå i bad efter at have trænet. Vores Daily V-Care™ Intimservietter er perfekte til den slags situationer, når du gerne vil friskes op hurtigt. Hvis du vil have et produkt, som kan afhjælpe fugt i dine trusser, eller hvis du vil være veltilpas, når du løber, så er vores Daily V-Care™ Trussindlæg altid et godt valg.

Hvis du får voksbehandling eller barberer dine kønshår

Hårfjerning kan få din hud til at blive følsom, tør eller irriteret. Vores Daily V-Care™ Intimvask (parfumefri) indeholder Aloe Vera-ekstrakt, som beroliger følsom hud. Regelmæssig og blid eksfoliering, mens du bader, og påføring af moisturiser bagefter holder din hud blød og mindsker risikoen for indgroede hår.

Mor, der holder sit barn – Libresse

Hvis du er en nybagt mor

Hvis du har født vaginalt, kan V-zonen være øm eller have fået rifter. Vores Daily V-Care™ Intimvask renser, lindrer og beroliger din hud i badekarret eller brusebadet.  
 
Når du får din menstruation igen, kan de være uregelmæssige. Vores Daily V-Care™ Trusseindlæg er suveræne til udflåd eller periodisk pletblødning, når din cyklus er uregelmæssig. Og med vores Daily V-Care Intimservietter kan du hurtigt rengøre din V-zone, når du går på toilettet. 
 
Alle vores produkter er skønsomme mod din krop, uanset hvilken livsstil du har, eller hvor i livet du befinder dig. For mere information om vores Daily Intimate V-Care™-sortiment og særlige produkter, der passer dig, kan du se ”Alt, du skal vide om V-Care™”

Lær mere

Se mere