Forskellige bikinilinjer

Selv om det er udbredt for kvinder (og mænd) at fjerne noget eller al deres kønsbehåring, så er det helt op til dig, hvad du vælger – det kunne f.eks. også være at lade det hele være.

Ja, kønsbehåring har ét formål (hovedsageligt at beskytte skridtet mod infektion), men dit valg om at fjerne (eller beholde) din kønsbehåring vil ikke påvirke dit helbred. Det betyder bare, at der skal bruges lidt ekstra tid til vedligeholdelse. 
Alt fra den mindste trimning til fuldstændig fjernelse af kønsbehåringen kræver en barbering, hårfjerningsmiddel eller voks. Et dyrere alternativ med en længerevarende effekt er laserbehandling. De fleste kvinder bliver dog nødt til at prøve nogle forskellige teknikker, før de beslutter sig for, hvad der virker bedst for dem.

V-Care™ efter hårfjerning

Din hud er nok følsom efter barbering eller brug af hårfjerningsmiddel, så prøv at undgå at gå med bukser, der er for stramme, eftersom enhver form for friktion i området vil gøre det mere irriteret eller ømt. Huden falder typisk til ro efter nogle dage, men hvis den ikke gør det, så tjek, at barberbladet eller barberskummet, du eventuelt har brugt, også passer til din hudtype. 
 
Hvis du er på udkig efter noget, der lindrer din V-zone efter hårfjerning, så indeholder vores Daily V-Care™ Washgel Aloe Vera (med voksbehandling rådes det dog, at du venter et par timer efter behandlingen med at tage et bad). 
 
Voksbehandling er populært, fordi det er hurtigt og giver en glat og fin hudoverflade, der holder i flere uger. Det kan dog resultere i indgroede hår. Men bare rolig. Det kan forhindres med en blid eksfoliering i badet. Hvis du foretrækker at barbere dig, så vær forsigtig omkring de steder, der er svære at nå, og pas på, du ikke skærer dig selv. Selv de mindste rifter i huden øger risikoen for kønssygdomme for dig selv eller dine sexpartnere. 
4_DIC_BLANCHE_The lowdown on grooming your pubic hair_Image 2.png
 
En gang imellem kan det være, at du sveder en lille smule i din V-zone. Nogle mennesker trimmer deres kønshår indimellem, men en hurtig vask eller et hurtigt bad kan også få dig til at føle dig veltilpas, specielt efter motion eller sex. Hvis normal sæbe irriterer din hud, så er vores Daily V-Care™ Washgels gode for din hud. De forstyrrer heller ikke pH-værdierne for din vulva eller din skede, og dermed er der mindre sandsynligt, at der opstår en infektion eller tørhed. 
 
Hvis det ikke altid er muligt for dig at tage et bad eller vaske dig, så er vores Daily Intimservietter gode at have i tasken. Ligesom alle vores andre Daily V-Care™-Care produkter frisker de dig hurtigt op og forstyrrer ikke din V-zones gode bakterier.
  
Uanset hvad du gør med dine kønshår, så sørger vores produkter for, at din V-zone bliver ved med at være sund og glad. Se selv hele vores Daily V-Care™-sortiment bestående af washgels, intimservietter og trusseindlæg her.

Lær mere

Se mere