Når du bruger vores hjemmeside accepterer du brug af cookies.

Læse mere om det cookies her.

Race to Fearless

Tillykke til Team SCA, som har gennemført Volvo Ocean Race 2014/15 – et kapsejlads på åbent hav, hele verden rundt. Kapsejladset varede ni udmattende måneder, hvor verdens bedste professionelle sejlere var repræsenteret. TEAM SCA var repræsenterede af et verdenshold af kvinder, som var det eneste hold, udelukkende bestående af kvinder. Kvinderne gjorde en fantastisk indsats, og er den eneste kvindelige besætning, som nogensinde har vundet et leg i Volvo Ocean Race i 25 år. Vores 'Race to Fearless' kampagne gav os et indblik i vores team, og det opmuntrede os til at leve livet Fearless.

Hvad er Volvo Ocean Race?
Volvo Ocean Race er verdens hårdeste havkapsejlads, som går jorden rundt. Ruten strækker sig over ni lange måneder, og lokker verdens bedste sejlere til sig. De skal sejle mere end 38.000 sømil over verdens absolut mest krævende oceaner. De startede i Alicante i oktober 2014 og når mål i Gøteborg i juni 2015.

Hvem er team SCA?
Libresse støtter den eneste kvindelige besætning i verdens hårdeste havkapsejlads. Kvinderne i Team SCA har været gennem stenhård træning i løbet af de sidste 18 måneder for at kunne konkurrere sammen på dette niveau.

Følg teamet!
Vi inspirerer piger til at leve livet fuldt ud, og satse på sine drømme. Derfor vil vi uploade film og opdateringer på vores Facebook-side og YouTube-kanal hver måned. Her kan du følge kvinderne, lære dem at kende og høre dem fortælle om hvilke udfordringer og forhindringer de har mødt på vejen for at nå deres drøm. Vi vil også have en stor aktivitet omkring slutspurten i Gøteborg. Info kommer på vores Facebook-side, så følg med her!

Race results

Team Position
Abu Dhabi Ocean Racing 1st
Team Brunel 2nd
Dongfeng 3rd
MAPFRE 4th
Alvimedica 5th
Team SCA 6th
Team Vestas Wind 7th


 
 
 
 

Har du glemt dit password?

Ingen panik! Bare send os dit brugernavn eller din e-mail-adresse, så sender vi dig dine oplysninger.

Fejl, du skal udfylde brugernavn
Fejl, den indtastede e-mail eller det indtastede brugernavn eksisterer ikke
Nyt password er afsendt
 
 
 
 
 
 
Vent

Abonner på vores nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev er en nem måde at holde styr på opdateringer på siden, tilbud, begivenheder og meget mere. Bare indtast din e-mail-adresse, så går du aldrig mere glip af noget. Libresserelateret!

Den indtastede e-mail er allerede på modtagerlisten.
Din e-mail er nu registreret som modtager af vores nyhedsbrev.
Ugyldig e-mail-adresse
Obligatorisk felt

Afmeld

 
 
 
 
 
 
Vent

Afmeld vores nyhedsbrev

Har vi gjort eller sagt noget forkert? Så kontakt os venligst, så vi kan gøre det godt igen. Vi kommer til at savne dig! Ok, du kan altid tilmelde dig igen, hvis du skifter mening.

Fejl. Har du indtastet den korrekte e-mail-adresse?
Du er nu afmeldt!
Ugyldig e-mail-adresse
Obligatorisk felt
 
 
 
 
 

Hej! Din browser er ret gammel!

Opdater til en af disse nye versioner.

1.5
6.0
2.0
2.0
  • Firefox
  • Internet Explorer
  • Safari
  • Chrome
 
 
 
 
 

Mange tak for dit spørgsmål!

Vi modtager mange spørgsmål til vores ekspert. Eksperten vil kun besvare spørgsmål, der ikke tidligere er blevet besvaret.

 
 
 
 
 
 

Slet konto

Din Libressekonto er blevet fjernet