Når du bruger vores hjemmeside accepterer du brug af cookies.

Læse mere om det cookies her.

 

Libresse Netiquette

Libresse.dk er selvfølgelig et sted, hvor vi kan fortælle om os selv og de produkter, vi sælger, men det er også vigtigt mødested for mange unge piger, hvor du kan dele dine tanker, problemer ideer og gode råd med andre, og måske også selv få svar på dine spørgsmål.

For at det skal kunne lade sig gøre, og for at Libresse.dk fortsat skal være et rart sted, er det vigtigt, at alle føler sig velkomne og bliver behandlet ordentligt.
Her er et par grundlæggende regler, som, vi mener, vi alle sammen bør følge: 

Forummet

For at deltage i vores Forum, skal du være registreret på Libresse.dk. Andre dele af siden kræver også at du er registreret. Ved din registrering accepterer du og er enig i følgende:

Ingen personlige angreb

Du må ikke fornærme, gøre nar ad, eller angribe andre brugere. Tilsvining og mobning, racisme og racistisk propaganda er selvfølgelig strengt forbudt. Du må ikke dele eller skrive nogen form for materiale, information eller andre former for meddelelser, der er i strid med den gældende lovgivning.

Ingen uforskammetheder

Vær sød og høflig. Provokerende, stødende, truende og aggressive indlæg er naturligvis ikke tilladt og fjernes.

Respekter hinanden

Alt du skriver, skal være skrevet med omtanke og respekt for andre. Vær åben for en saglig diskussion - andre læser hvad du skriver. Husk på, at alle har ret til deres mening. Andres meninger er lige så vigtige som dine.

 

Kun privatpersoner er velkomne!

Det er ikke lovligt at bruge libresse.dk til kommercielle formål, som f.eks. reklame for produkter og ydelser. 
 

Respekter copyright loven!

Libresse.dk tager ikke ansvar for medlemmer som ikke overholder copyright loven og f.eks. opdaterer copyright beskyttet materiale. Læs mere i vores  Beskyttelse af personlige oplysninger

Libresses hjemmeside bør være et rart sted, hvor alle kan finde hjælp i forbindelse med deres menstruation og andre relaterede emner. Derfor rydder vi op på siden en gang imellem og fjerner indlæg, der bryder reglerne, er i strid med lovgivningen, eller kan virke sårende på andre brugere af siden. Kontakt os endeligt, hvis du finder noget på siden, stødende eller upassende. Så kigger vi på det hurtigst muligt.

 

Billeder

Vær forsigtig med de billeder, du uploader. Alle brugere kan tilføje et billede til deres profil. Billedet vil blive vist på Min side og i forummet (når du ikke vælger at være anonym). Husk, at enhver, der er logget på, kan se dit billede, så tænk dig godt om, før du uploader. Og vær opmærksom på, at du muligvis bryder loven, hvis du uploader et billede af f.eks. en berømt person uden at have indhentet tilladelse fra den person og/eller fotografen.

 

Brud på reglerne

Vi tror på, at reglerne på Libresse.dk hjælper til at gøre siden til et bedre forum, og derfor forventer vi at alle følger dem. Vi vil blokere alle som ikke følger reglerne. Hvis du føler at Libresse.dk, ikke er et forum, hvor du kan ytre dine synspunkter, så er vi sikre på at du på internettet kan finde andre forums, som vil passe til dig.

Læs mere om vores generelle regler i Beskyttelse af personlige oplysninger

 

Bagsiden af medaljen (internettet)...

Husk, at på internettet er der mange mennesker, der lader som om, de er en anden, end de i virkeligheden er. Vær påpasselig med, hvem du taler med, og skriv aldrig nogen form for personlig information direkte på siden. Hvis du bemærker nogen, der opfører sig underligt, beder dig om underlige ting, eller andet i den dur, så fortæl os det!

 

Sidst, men ikke mindst!

Vær sød og venlig.
Pas på dig selv – og god fornøjelse!

Libresse Showroom

Kontakt os

Du kan kontakte Libresse via:

Facebook Twitter vkontakte Pinterest YouTube Instagram Email Brev
 
 
 
 
 

Har du glemt dit password?

Ingen panik! Bare send os dit brugernavn eller din e-mail-adresse, så sender vi dig dine oplysninger.

Fejl, du skal udfylde brugernavn
Fejl, den indtastede e-mail eller det indtastede brugernavn eksisterer ikke
Nyt password er afsendt
 
 
 
 
 
 
Vent

Abonner på vores nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev er en nem måde at holde styr på opdateringer på siden, tilbud, begivenheder og meget mere. Bare indtast din e-mail-adresse, så går du aldrig mere glip af noget. Libresserelateret!

Den indtastede e-mail er allerede på modtagerlisten.
Din e-mail er nu registreret som modtager af vores nyhedsbrev.
Ugyldig e-mail-adresse
Obligatorisk felt

Afmeld

 
 
 
 
 
 
Vent

Afmeld vores nyhedsbrev

Har vi gjort eller sagt noget forkert? Så kontakt os venligst, så vi kan gøre det godt igen. Vi kommer til at savne dig! Ok, du kan altid tilmelde dig igen, hvis du skifter mening.

Fejl. Har du indtastet den korrekte e-mail-adresse?
Du er nu afmeldt!
Ugyldig e-mail-adresse
Obligatorisk felt
 
 
 
 
 

Hej! Din browser er ret gammel!

Opdater til en af disse nye versioner.

1.5
6.0
2.0
2.0
  • Firefox
  • Internet Explorer
  • Safari
  • Chrome
 
 
 
 
 

Mange tak for dit spørgsmål!

Vi modtager mange spørgsmål til vores ekspert. Eksperten vil kun besvare spørgsmål, der ikke tidligere er blevet besvaret.

 
 
 
 
 
 

Slet konto

Din Libressekonto er blevet fjernet