Tingene er ikke længere som før

Det behøver ikke at give en masse besvær at have menstruation – uanset hvor travlt du har. Når bare du er lidt organiseret og har de rigtige hygiejnebind ved hånden, når du har brug for dem, så er menstruation ikke et problem.

Men det kan somme tider være et problem at finde en affaldsspand til hygiejnebind, især når du er væk hjemmefra. Undersøgelser udført af Libresse har vist, at bortskaffelse er et generelt problem, hvad hygiejnebind angår. Og det er meget forståeligt.

Derfor har Libresse udviklet Roll.Press.Go. Hygiejnebind, der hygiejnisk og diskret kan bortskaffes, uanset hvor du er. Ingen affaldsspand i nærheden? Ikke noget problem. Roll.Press.Go omslaget har unikke selvklæbende kanter hele vejen rundt, så du hygiejnisk kan forsegle dit brugte bind og derefter kassere det. Det forseglede Roll.Press.Go omslag forbliver tæt tillukket selv efter bortskaffelse.

Oversigt

enkelt, hygiejnisk og diskret

Inden Roll.Press.Go betød bortskaffelse af hygiejnebind tit at vikle et brugt hygiejnebind ind i en masse toiletpapir eller lede i din håndtaske efter en plastikpose, som du kunne skjule det i, indtil du kunne finde en skraldespand eller hygiejnepose. Begge dele var uhygiejnisk og upraktisk – især hvis der hverken var toiletpapir eller en plastikpose til rådighed.

Men ikke længere. For uanset om du sidder ved dit skrivebord, ombord på et fly, jogger i en park eller er på natklub, er alt du behøver at gøre, når du skifter dit hygiejnebind, at rulle det brugte bind i det selvklæbende omslag, trykke siderne sammen og tage det med dig. Færdig arbejde. Roll.Press.Go: enkelt, hygiejnisk og diskret.

 

Udforsk vores menstruationsbeskyttelse