Når du bruger vores hjemmeside accepterer du brug af cookies.

Læse mere om det cookies her.

 

Vores rejse

 
 • 1940'erne

  1940'erne

  Kvinder begynder at arbejde og tjene deres egne penge (er det ikke vildt, at det først skete så sent som i 40'erne?!) og får råd til at købe menstruationsbind. Omkring det tidspunkt sender Libresse Mimosept, Sveriges første bind fremstillet af crepepapir, på markedet (vi er blevet bedre til at navngive vores produkter siden!). Bindets kerne er omgivet af et net, og enderne skal man selv binde. Bindet skal fæstnes til en slags hofteholder.

 • 1950'erne

  1950'erne

  I Falkenberg fandt vi på at bruge en automatisk bindemaskine. Det revolutionerer produktionen af bind. Mens andre stadig sidder og binder knuder med håndkraft, eller sælger deres bind helt uden knuder, sprøjter produktionsanlægget i Falkenberg fantastiske bind ud med færdigbundne knuder.

 • 1960'erne

  1960'erne

  Nu kan bindene fæstnes direkte til trusserne. SCA opfinder en selvklæbende stribe af skumgummi, som holder bindet på plads, så der ikke længere er brug for en særlig hofteholder. Bindet selv var også blevet forbedret en hel del, så det nu havde en supertør overflade.

 • 1970'erne

  1970'erne

  Libresse Anatomic kommer på markedet! Det er det første bind nogensinde, der er formet efter din krop, og som har ekstra polstring i midten. Bindet gjorde det behageligt at gå med sine elskede trompetbukser (det kaldte de dem dengang), selvom man havde menstruation.

 • 1980'erne

  1980'erne

  Hos Libresse har vi altid brugt kvinders livsstil som en rettesnor for vores produktudvikling, og vi kom frem til, at piger sikkert ikke har lyst til at bære rundt på en kæmpe pakke med bind, når de er ude at løbe på rulleskøjter – så vi lancerede separat indpakkede bind! Det gør det nemmere altid at have et bind med dig, når du har brug for det. I 80'erne producerer vi også de første bind med vinger!

 • 1990'erne

  1990'erne

  Den helt nye sugeteknologi, Efficapt, gør det 3 mm tykke bind til en realitet. Samme sikre beskyttelse og imponerende sugeevne, men nu tyndere og mere behageligt. Libresse Invisible er født!

 • 00'erne

  00'erne

  Vi begynder at bruge internettet og iPods og udvikler en lang række unikke produkter, som f.eks. verdens første bind til g-streng og Invisible Goodnight. Invisible Goodnight er designet så smart, at det sidder perfekt, og du undgår lækager, mens du sover.

 • 10'erne

  10'erne

  Vi udvikler altid produkter, der passer til dine behov, din krop og den måde, du bevæger dig på. Vi ved godt, at jo bedre produktet sidder, jo mere sikker føler du dig. Libresseprodukterne bevæger sig sammen med dig og forbliver på plads, så du altid er sikret mod lækager.

 
 
 
 
 
 

Har du glemt dit password?

Ingen panik! Bare send os dit brugernavn eller din e-mail-adresse, så sender vi dig dine oplysninger.

Fejl, du skal udfylde brugernavn
Fejl, den indtastede e-mail eller det indtastede brugernavn eksisterer ikke
Nyt password er afsendt
 
 
 
 
 
 
Vent

Abonner på vores nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev er en nem måde at holde styr på opdateringer på siden, tilbud, begivenheder og meget mere. Bare indtast din e-mail-adresse, så går du aldrig mere glip af noget. Libresserelateret!

Den indtastede e-mail er allerede på modtagerlisten.
Din e-mail er nu registreret som modtager af vores nyhedsbrev.
Ugyldig e-mail-adresse
Obligatorisk felt

Afmeld

 
 
 
 
 
 
Vent

Afmeld vores nyhedsbrev

Har vi gjort eller sagt noget forkert? Så kontakt os venligst, så vi kan gøre det godt igen. Vi kommer til at savne dig! Ok, du kan altid tilmelde dig igen, hvis du skifter mening.

Fejl. Har du indtastet den korrekte e-mail-adresse?
Du er nu afmeldt!
Ugyldig e-mail-adresse
Obligatorisk felt
 
 
 
 
 

Hej! Din browser er ret gammel!

Opdater til en af disse nye versioner.

1.5
6.0
2.0
2.0
 • Firefox
 • Internet Explorer
 • Safari
 • Chrome
 
 
 
 
 

Mange tak for dit spørgsmål!

Vi modtager mange spørgsmål til vores ekspert. Eksperten vil kun besvare spørgsmål, der ikke tidligere er blevet besvaret.

 
 
 
 
 
 

Slet konto

Din Libressekonto er blevet fjernet