Når du bruger vores hjemmeside accepterer du brug af cookies.

Læse mere om det cookies her.

 

Om os

Libresse

Det 21. århundrede er en fantastisk tid at leve i som pige og en fantastisk tid til at følge dine drømme og dit hjerte. Vi har dedikeret vores arbejde til at sikre, at du kan føle dig lige så sikker under din menstruation, som du gør resten af måneden.
 
Vores produkter er inspireret af kvinder og deres påklædning. Tænk lige over det: Selvtillid har mange facetter. Tit er det de små ting: en velsiddende kjole, et strejf af parfume, de helt rigtige solbriller eller et par jeans, der gør hele forskellen.
 
Målet for os er, at vores produkter skal føles som noget, du tager på, ikke bare noget, du bruger – og derfor lægger vi stor vægt på pasform, komfort og kvalitet.
 
Og efter at have talt med så mange af jer gennem årene forstår vi, at du bare gerne vil videre med dit liv. Det er derfor, vi har skabt denne hjemmeside – fuld af gode råd, erfaringsudveksling og inspiration.


Om Svenske Cellulosa Aktiebolaget SCA

SCA er et ledende bæredygtigt og globalt hygiejne- og skovindustriforetagende, som udvikler, producerer og sælger personlige hygiejneprodukter, papir og skovindustriprodukter. Vores produkter bliver solgt i cirka 100 lande under en lang række velkendte varemærker, inklusive de verdensomspændende mærker TENA og Tork samt regionale varemærker som Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda og Zewa. Koncernen har omkring 46.000 medarbejdere Som Europas største private skovejer lægger vi stor vægt på bæredygtig skovdrift. Omsætningen i 2016 beløb sig til ca. SEK 117bn (EUR 12,4 mia). SCA blev grundlagt i 1929, har hovedkontor i Stockholm, Sverige og er børsnoteret på NASDAQ Stockholm. Yderligere information finder du på www.essity.com.

SCA, c/o Life

Læs mere om SCA

Ledige jobs hos SCA

 

Miljøtiltag

Libresse Showroom

Kontakt os

Du kan kontakte Libresse via:

Facebook Twitter vkontakte Pinterest YouTube Instagram Email Brev
 
 
 
 
 

Har du glemt dit password?

Ingen panik! Bare send os dit brugernavn eller din e-mail-adresse, så sender vi dig dine oplysninger.

Fejl, du skal udfylde brugernavn
Fejl, den indtastede e-mail eller det indtastede brugernavn eksisterer ikke
Nyt password er afsendt
 
 
 
 
 
 
Vent

Abonner på vores nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev er en nem måde at holde styr på opdateringer på siden, tilbud, begivenheder og meget mere. Bare indtast din e-mail-adresse, så går du aldrig mere glip af noget. Libresserelateret!

Den indtastede e-mail er allerede på modtagerlisten.
Din e-mail er nu registreret som modtager af vores nyhedsbrev.
Ugyldig e-mail-adresse
Obligatorisk felt

Afmeld

 
 
 
 
 
 
Vent

Afmeld vores nyhedsbrev

Har vi gjort eller sagt noget forkert? Så kontakt os venligst, så vi kan gøre det godt igen. Vi kommer til at savne dig! Ok, du kan altid tilmelde dig igen, hvis du skifter mening.

Fejl. Har du indtastet den korrekte e-mail-adresse?
Du er nu afmeldt!
Ugyldig e-mail-adresse
Obligatorisk felt
 
 
 
 
 

Hej! Din browser er ret gammel!

Opdater til en af disse nye versioner.

1.5
6.0
2.0
2.0
  • Firefox
  • Internet Explorer
  • Safari
  • Chrome
 
 
 
 
 

Mange tak for dit spørgsmål!

Vi modtager mange spørgsmål til vores ekspert. Eksperten vil kun besvare spørgsmål, der ikke tidligere er blevet besvaret.

 
 
 
 
 
 

Slet konto

Din Libressekonto er blevet fjernet