Når du bruger vores hjemmeside accepterer du brug af cookies.

Læse mere om det cookies her.

 

De materialer, vi bruger i vores bind og trusseindlæg

I mange år har millioner af kvinder verden over brugt vores hygiejneprodukter hver dag. Vi forstår, at det er vigtigt for dig at føle sig godt tilpas og sikker med de produkter, du bruger, når du har din menstruation. Alle produkter fra Libresse er fremstillet af godkendte materialer, og vi følger vidtrækkende procedurer og de højeste sikkerhedsstandarder for at sikre, at kun sikre materialer og ingredienser anvendes, og at alle produkter er i overensstemmelse med al relevant lovgivning.

De materialer, vi bruger i alle vores hygiejneprodukter, er blevet grundigt testet af både interne og eksterne eksperter, såsom certificerede testinstitutter, for at sikre, at de kan anvendes sikkert til deres formål, og at de opfylder alle juridiske og lovgivningsmæssige krav.

For at hjælpe dig med at forstå, hvad der er inkluderet i vores bind og trusseindlæg, har vi udarbejdet denne oversigt med de forskellige materialer og deres bestanddele. Længere nede på siden finder du også en ordliste.

Er bind og trusseindlæg fra Libresse sikre at bruge?

Alle SCAs hygiejneprodukter er sikre at bruge til deres formål og indeholder almindelige materialer, der er sikkert anvendt i en bred vifte af absorberende hygiejneprodukter i mange år af millioner af kvinder verden over. Råmaterialer vælges generelt for deres evne til at absorbere og tilbageholde væsker for at undgå lækage og give komfort.

Derudover samarbejder vi med EDANA, den internationale brancheorganisation for ikke-vævet materiale og beslægtede industrier for at sikre, at vi overholder de højeste miljø- og sikkerhedsmæssige standarder. EDANA’s medlemmer har frivilligt forpligtet sig til høje niveauer for kvaliteten og sikkerheden af absorberende hygiejneprodukter.

Er alle materialer brugte i bind og trusseindlæg nævnt på pakningen?

Nej, ikke alt materiale offentliggøres på pakningen. Vi offentliggør på pakningen, hvis der tilsættes parfume, så mennesker, der er følsomme over for parfume, bliver advaret.

Nedenstående tabel viser de vigtigste råvarer i produkterne. De er udvalgt på grund af deres overlegne evne til at absorbere og tilbageholde væsker.

Indhold af SCA bind og trusseindlæg i Europa

Ordliste

  • Vedvarende papirmasse: Papirmasse fremstillet af træfibre fra ansvarligt drevne skove. Papirmassen bruges i vores bind og trusseindlæg.

  • Fibermateriale (ikke-vævet): Et tyndt, tekstillignende materiale. Udtrykket anvendes i tekstilindustrien for materialer, der hverken er vævede eller strikkede, såsom filt.

  • Polymerer : Store molekyler, som kan være enten naturlige eller syntetiske. Eksempelvis, består plast og din DNA af polymerer.

  • Polypropylen / polyethylen / polyester: Nogle af verdens mest almindelige plasttyper. Anvendes i en bred vifte af dagligdags produkter fra undertøj til tæpper.

  • Superabsorberende polymer (SAP): Anvendes på grund af deres fugtbevarende evne. Almindeligt anvendt i bind, bleer og kompresser.

  • Syntetisk harpiks: Viskose-væsker, der hærder hurtigt, hvilket gør dem ideelle til at binde materialer sammen.

For yderligere information, kontakt os via forbrugerservice@sca.com

 
 
 
 
 

Har du glemt dit password?

Ingen panik! Bare send os dit brugernavn eller din e-mail-adresse, så sender vi dig dine oplysninger.

Fejl, du skal udfylde brugernavn
Fejl, den indtastede e-mail eller det indtastede brugernavn eksisterer ikke
Nyt password er afsendt
 
 
 
 
 
 
Vent

Abonner på vores nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev er en nem måde at holde styr på opdateringer på siden, tilbud, begivenheder og meget mere. Bare indtast din e-mail-adresse, så går du aldrig mere glip af noget. Libresserelateret!

Den indtastede e-mail er allerede på modtagerlisten.
Din e-mail er nu registreret som modtager af vores nyhedsbrev.
Ugyldig e-mail-adresse
Obligatorisk felt

Afmeld

 
 
 
 
 
 
Vent

Afmeld vores nyhedsbrev

Har vi gjort eller sagt noget forkert? Så kontakt os venligst, så vi kan gøre det godt igen. Vi kommer til at savne dig! Ok, du kan altid tilmelde dig igen, hvis du skifter mening.

Fejl. Har du indtastet den korrekte e-mail-adresse?
Du er nu afmeldt!
Ugyldig e-mail-adresse
Obligatorisk felt
 
 
 
 
 

Hej! Din browser er ret gammel!

Opdater til en af disse nye versioner.

1.5
6.0
2.0
2.0
  • Firefox
  • Internet Explorer
  • Safari
  • Chrome
 
 
 
 
 

Mange tak for dit spørgsmål!

Vi modtager mange spørgsmål til vores ekspert. Eksperten vil kun besvare spørgsmål, der ikke tidligere er blevet besvaret.

 
 
 
 
 
 

Slet konto

Din Libressekonto er blevet fjernet