Min menstruation er forsinket med 3 uger, jeg har haft beskyttet sex for lidt over en måned siden. Og har ikke taget en test. Hvad kan skyldes jeg ikke har fået den til tiden, jeg tror ikke jeg er gravid, men nu er det vel forsent at tage en test? Jeg tog en fortrydelses pille men det var for 3 måneder siden, og jeg fik at vide det godt kunne påvirke den. Jeg har haft min menstruation 1 gang siden jeg tog pillen. Håber i kan hjælpe mig med hvorfor den ikke kommer til tiden.

Kære du,

Der kan være mange årsager til at ens menstruation enten er forsinket eller helt udebliver - graviditet er dog ofte en årsag. Jeg tænker, at det ville være en god idé at tage en test, så du i hvert fald ville kunne udelukke det 100%, hvis den er negativ. Hvis du tester negativ og fortsat ikke har fået din menstruation, ville det være godt at tale med din egen læge.

Som nævnt kan der være flere årsager til at ens menstruation ikke kommer til tiden. Din læge ville kunne hjælpe dig med at finde ud af hvad der er årsagen.

De bedste hilsner Majbritt og Henriette