Mit barnebarn på 10 år og 9 mdr har lige fået sin 1. Mens jeg vil gerne fejre det med hende men jeg ved ikke helt hvordan jeg skal gribe de

Kære du.

Det lyder dejligt at du gerne vil fejre det med hende, det kan også være en stor dag for nogen. Og det lyder til at I har en god relation - derfor tænker jeg også at du nok har sagt til hende at du gerne vil fejre hende. Hvis ikke så husk at sikre at hun har lyst til at I fejrer det. Måske kan en samtale med dit barnebarn også hjælpe med at finde ud af hvordan du fejrer hende bedst muligt.

Hvis hun ikke ønsker at fejre det, så er det også vigtigt at respektere dette. For nogen piger, kan menstruationen være svær at forholde sig til i starten og endda opleves som pinligt at have. Har hun lyst til at fejre det, så spørg hende, hvordan hun har lyst til at fejre det. Et par ideer kan være en pigetur på cafe, hvor du forkæler hende, eller tager hende med ud og gøre ting, som hun godt kan lide. Det kan også være en hyggedag i spa ude eller blot hjemme, hvor I laver manicure, ansigtsmasker og massage. Ofte er det mest betydningsfulde, som man husker, der hvor man får en særlig opmærksomhed fra en man holder af og ikke så afgørende præcis, hvad man laver.

Rigtig god fornøjelse og dejligt dit barnebarn har så opmærksom en bedsteforældre.

De bedste hilsner Majbritt og Henriette.